Haunstrup IF Old boys – Videbæk IF Old Boys: 1-2


HIF led et ufortjent nederlag i næstsidste runde af Old Boys-turneringen, mens dommeren lod kortene regnede ned over spillerne, som sad han i held med rene esser og trumfer, der formelig brændte i brystlommen.


Stolpe ind stolpe ud

Efter et par kampe med uafgjort trak HIF det korteste strå i kampen mod Videbæk. De Grønne Slagteres spil op af banen havde karakter af noget panisk-hektisk, som om nogen skulle nå et tog, samtidig blev bolden blev ikke hurtigt nok spillet ud på fløjene, hvor der var god plads omkring Videbæks tungere backer.

Videbæk kombinerede bedre, men kom ikke til frem til noget videre, indtil deres centerforward heldigt slap igennem på en kontra og via stolpen udplacerede Thomas i mål.

Kort efter modtog undertegnede en god bold fra Mohamed uden for Videbæks felt og hamrede til den med venstrestøvlen – bolden tog desværre ydresiden af trekantssammenføjningen, så 0-1 ved pausen til gæsterne.

Kort og kort, men ikke godt

Kort inde i 2. halvleg fik jeg sendt en aflevering videre til Michael Agerup, der slap ind i feltet, inden han gik ned og ramte sammen med Videbæk-keeperen – straffe, mente dommeren – og nu kom han for alvor i tanke om de kort, han med møje og besvær havde slæbt hele vejen herud, og han ville jo så gerne give dem videre videre – gul kort til keeperen i samme omgang.

Mohamed gjorde det sikkert til 1-1, men kort efter meldte den dårlige samvittighed sig vist hos manden i sort, og han valgte som kompensation at give straffe til gæsterne og gult til Jesper - forstå det hvem der kan.

Uden chance for Thomas i mål gjorde Videbæk-manden det til 2-1 for de hvidblusede. Niels lavede et fint gennembrud og var lige ved at udligne. Haunstrup presserede på men uden resultat.

Da nu kortene sad løst så fik Niels og undertegnede samt en Videbæk-spiller da også lige et kort med hjem, så vi ikke skulle følge os snydt.

Frem mod næste onsdags kamp mod Fjelstervang på udebane vil selv et anger-management-kursus sikkert spille fallit, for når de to ærkerivaler møder hinanden, er der næsten altid garanti for drama og rullen med musklerne mellem de 22 halv-gamle drenge.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar