Haunstrup IF Old Boys vs Feldborg-Haderup IF Old Boys

Der var ikke noget at sige til at den nye dreng i Oldboys-klassen, Feldborg-Haderup, blev gule og blå på Haunstrup Stadion: fem hårde stød til mellemgulvet blev efterfulgt af et kontroversielt halsgreb - og det kan jo nok tage pusten fra de fleste.

Hidsig start

På kampdagen lagde 6 Haunstrup-kæmpere sig i sengen med akut mandeinfluenza, og så måtte der indkaldes forstærkning fra serie 6, og Jonas og Rasmus stillede beredvilligt op.

Haunstrup lagde ud i et hidsigt tempo, der varede hele 1. halvleg. Feldborg blev presset langt tilbage på banen og kæmpede gevaldigt med at få bolden ud af farezonen. Det var spil til ét mål. Men det forløsende mål lå vente længe på sig.

Efter 4-5 oplagte scoringsmuligheder for HIF, lykkedes det endelig Niels Haunstrup at prikke hul på den fuldmodne byld og gøre det til 1-0 for The Evergreens.

Til trods for flere gode muligheder til HIF var det også resultatet ved pausen, som et rundtosset udehold måtte have set frem til.

I 2. halvleg skulle der færre chancer til, før de grønblusede fik bolden i mål. Efter en fornem, lang aflevering fra Tom, tæmmede Flemming elegant bolden, inden han køligt lagde bolden forbi keeperen til 2-0.

Mohamed gjorde det til 3-0, efter at udeholdets keeper ikke kunne holde Ismaels tordenbrag af et skud. Og 4-0 blev det da Fleming efter et hjørnespark knaldede bolden på indersiden af begge stolper, og Jens Dahlin, med noget der mistænkeligt meget lignede en hjælpende hånd, gav bolden det sidste skub over stregen til 4-0.

Blod på mælketænderne

Nu burde alt modstand være nyttesløst, men efter to mislykkede clearingsforsøg i de grønne rækker, reducerede gæsterne nærmest ud af det blå til 4-2.  Thomas Tarri i mål var chanceløs begge gange.

Nu viste Feldborg for første gang mælketænderne frem, men lige meget hjalp det, for på en lang bold ud mod hjørneflaget modtog Niels Haunstrup bolden og spillede den så skråt tilbage i feltet til en fremadstormende undertegnede, der med en flad inderside kunne lukke og slukke kampen med scoringen til 5-2.

Kampen kuriøse indslag kom kort før tid på et hjørnespark til Feldborg, hvor en gul-blå mand med et lusket greb førte Jens Dahlins arm rundt om sin egen hals. Dommer-Dennis sprang i fælden og irettesatte Dahlin med et gult kort og en længere tirade om, at man ikke som sådan bør kvæle modstandere.

Feldborg-mandens dunkle motiver for den desperate handlig kan vi kun gisne om, så lad os gøre lige netop det: måske var der ikke var flere udskiftere på bænken, og de fem minutter, der var tilbage på dommerens ur, føltes utrøsteligt længe, og så var det åbenbart den eneste mulighed for definitivt at stemple ud af kampen. Måske.

Sejren skulle have været betydeligt større, men sejren kom dog sikkert i hus, og det må være det vigtigste.

Næste onsdag drager The Evergreens på pointtogt til et Sunds-hold, der har vundet sine to sidste kampe blandt andet med en sejr på hele 5-0 over Fjelstervang!

Haunstrup IF Old Boys - Feldborg-Haderup IF: 5-2

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.