Ejstrupholm IF Old Boys - Haunstrup IF Old Boys: 2-4Længe har de 'Evigtgrønne' været trådt under fode af modstanderes støvletramp, men i går i silende regn spirrede igen den rå kollektive vilje til sejr, der i forne tider kendetegnede de grønklædte HIF-spillere.

Gode dele af Ejstrupholm stadion havde i går mosens konsistens og dybde, og også dagens dommer sad fast i et eller andet mudderhul, der forhindrede ham i at komme til tiden. Således måtte kampen forkortes, da mørket trængte sig på.

Klar fra start

Kampen var blot i sin vorden, da Mohamed med en millimeter præcis aflevering fandt Niels Haunstrup i dybden. Niels rundede Ejstrup-holm-keeperen og gjorde det med det første af sine tre kasser til 1-0 for HIF.

Ejstrupholm havde nok overtaget i spil i denne periode, men alligevel var det igen Haunstrup, der kom foran efter hjørnespark, kuglen dumpede ned for fødderne af undertegnede, som let kunne sparke bolden i mål til 2-0.

Men nok engang så det ud til at HIF ville lade sejren slippe af hænde, som det skete i sidste runde ude mod Feldborg, hvor en 3-0 pauseførring blev sat over styr: Ejstrupholm fik først reduceret og siden udlignet på et mere end tvivlsomt straffespark. Det spredte ikke ligefrem glæde i den grønne lejr, der følte at kendelserne gik hjemmeholdets vej.

Bølgetop og bølgedal

Efter lidt skærmydsler ved et indkast, hvor en Ejstrupholm-'mand' faldt som var han skudt gennem hjertet på klods hold - i sandhed en optræden, der var en dilettantskuespiller værdig - blev Jesper præsenteret for det gule kort og ti minutter i skammekrogen. Ejstrupholm havde chancer, men den genkomne Kim, der fandt handskerne frem igen, da Knud ringede 'kalder alle vogne', stod en brandkamp, og pillede pynten af de fleste af hjemmeholdets angreb.

I undertal havde HIF endda mulig for at bringe sig foran på straffespark begået mod og eksekveret af Mohamed. Men feltet var en mudderpøl og 'Mo' fik ikke ordentligt træf på bolden, som målmanden kunne parere.

Det gav Ejstrupholm blod på tanden, men det var alligevel som om hjemmeholdets kræfter sank ned i mudderet - særlig på tilbageløbende, mens Haunstrup endnu havde mere i vadmelssækken.

På to hurtige omstillinger først ved Jens Dahlin, der efter et godt rush på venstrekanten serverede bolden på et sølvfad for Niels Haunstrup, og dernæst da Michael med en fin aflevering fandt samme Niels, der kunne gøre det til henholdsvis 2-3 og 2-4 for udeholdet, lukke kampen og fuldende hattricket.

Til allersidst var der lidt ballade mellem Ejstrupholmanføreren, der afmægtig og dødtræt af kun at se ryggen af Haunstrup-spillerne, kørte 'vindmøllen' og langede en fej knytnæve i ryggen på undertegnede. Det gav grund til en vis opstandelse, men dommerne fløjtede snart efter kampen af.

Haunstrup-spillerne hev sig selv op af mudderet og varmede sig ved tanken om tre velfortjente point, som de kunne sætte ind på kontoen efter længere tids minus.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar