Kampreferat: Haunstrup Evergreens - Gullestrup IF Old Boys


Der blev delt i porten, da de modne herrer fra HIF og Gulle' blev grillet på den græsbeklædte stegepande.

Solens stråler ramte som blændende pile både øjne og måner på de 22 nogenlunde kampklare spillere på Haunstrup Stadion. Hurtigt afslørededes det dog, at det kun var gæsterne, der sådan rigtig havde fået tørret søvnen ud af øjnene efter en velfortjent 'morfar'. HIF-kæmperne derimod snorkede troligt videre i sensommervarmen.

Et tu, Torben og mørke midt på dagen 

En mental solformørkelse sænkede sig apokalytisk over The Evergreens, da gæsterne som Attillas hunner stormede frem over sletten og allerede efter ti minutter med krumsabel og krølben havde hugget to mål ind på den vikarierende colombianske sprællemand i mål, Don Tarri 'Escobar'.

Især det første mål var decideret pinefuldt. Et regulært dolkestød i ryggen fra en gammel HIF-spiller, Torben 'Kain', der for de obligatoriske 30 sølvmønter havde pantsat sin stedsegrønne sjæl til fordel for hvide lapsede klæder.

Beviset: de 30 sølvmønter

Ligesom da Figo skiftede det katalanske flagskib ud med kongens Madrid, føg det også tideligere i Haunstrup IF med skældsord og grisehoveder efter overløberen fra Gullestrup, når han dristede sig til at besøge de grønnes hjemmebane.

Men Torben, der jo er en venlig mand, havde ved sidste møde mellem de to klubber tilbagekøbt sig megen velvilje i HIF, da han gav de grønne spillere en ordentlig omgang - med procenter forstås.

Måske dette også medvirkede til, at det grønne forsvar slet ikke så Fenrisulven i de fårede, hvide klæder, således at denne aldeles uforstyrret kunne blotte tænder og svinge skanken som skarpretteren sin økse, mens bolden via overliggeren sprang i mål til 1-0 for Gullerup?

Første stik i det planlagte brodermord var sat ind - Et, tu Torben?

Det blev også 2-0 til gæsterene, der vadede i chancer som en landmand i grisemøg.

Abel slår tilbage

The Evergreens var nok rystede, men langt fra slået.

Den hvide Usain Bolt med det borgerlige navn Klaus 'Kragetæer' Andersen kridtede 100-meter skoene ude på fløjen og efterlod de hvide forsvarer i en støvsky - mik,mik -. Han sendte bolden fladt ind over, hvor den bosniske bjørn Igor Petrovic havde kæmpet sig frem og let rendte kuglen i mål.

Nu var bjørnen for alvor varmet op, og på et hurtigt kontrastød faldt også udligningen.

Omstændighederne omkring målet er omdiskuterede, nogle er af den opfattelse, at den grønne Ryan-air selv faldt til jorden, da han ville afslutte på mål, og Igor derfor blot overtog bolden.

Langt giftigere tunger vil vide, at T-igor som en anden King Kong hængende på Empire State Building med en grobians næve resolut sendte den lavtflyvende Ryan-air mod jorden, som et andet skrøbeligt havareret lavprisselskab, for således ikke at skulle dele målscorerrollen med nogen anden.

Øjeblikket hvor King Igor måske, måske ikke sender Ryan-air til jorden og efterfølgende udligner til slutresultatet 2-2.

Hvorom alting er blev der altså udlignet, og det var nu HIF, der klart havde spil og chancer til at tage stikket hjem. Ikke mindst ved Niels 'Traktor', hvis sædvanlige skarphed svigtede kort før tæppefald, da han kom alene igennem, men i stedet for blank trak han en regulær nitte.

Uafgjort og HIF Old Boys lange stime som ubesejret kan fortsætte lidt endnu.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar