Kibæk IF – Haunstrup IF Old Boys


Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted kunne C.V. Jørgensen have gjaldet ud over Kibæk Station, for vejret var trukket i efterårstøjet med regnslag og blæst i langbukserne, da Haunstrup Hulks troppede op til nok et dacapo i Québec.

To langtidsskadede HIF-spillere vendte tilbage til græsset grønt i aftenens kamp: Forsvarsklippen Thorkild ’Thyrring’ var igen klar til at give den gas på banen, og ligeså bød kampen på gensyn med den colombianske plæneklipper Don Tomasio i startopstillingen.

Don T svang i vanlig stil køllen over både bold og modstandere, som var de at regne for lavthængende piñatas.  Til gengæld har den hollandske benknuser, Henkie, fundet nye græsgange i Vejle Ådal, hvor han nu gør sine hoser grønne. Salget indbragte i øvrigt HIF en rekord transfersum på 53,95 kr.

Rodet start og mand over bord

Kampen begyndte rodet, uden at HIF rigtig fik etableret sit spil. Ud af det grå landede Jesper ’Olsen’ pludselig i havsnød, da han pladask faldt i eget straffesparksfelt med roterende arme som de oppustelige evigt-vinkende-reklamefigurer, der står ved enhver velassorteret bilforhandler.

Sprællende for alt, hvad han havde kært, baskede Jesper også til kuglen rund. Et par sikre arme halede den fortumlede op af det grønne hav, mens dommeren meget bestemt pegede på straffesparkspletten.


Jesper i havsnød

Québecs sølvæsel tog tilløb og sparkede, men Formand Charlos faldt til den rette side og reddede bolden. Dog var det ham så mageligt at hvile i græsset, at han ikke rigtig ville op igen. Så for næsen af de fremfusende modstandere, måtte Thorkild ’Thyrring’ gøre sig fortjent til den grønne pointtrøje med en spurt og en stor størrelse 47, fik han prikket bolden ud til hjørne.

Sølvæslet så i øvrigt langt det meste af kampen i frøperspektiv – efter al for ofte at være kommet i nærkontakt med Kaj ’Uwe’ Jensens kolde skulder. Liggende på maven søgte Québecmanden nok blandt de grønne strå efter et firkløver, der kunne ændre kampens gang.

Det reddede straffespark satte gang i det grønne maskineri, og i to hurtige fremstød gjorde Haunstrup med fornavnet Niels det til både 1-0 og 2-0 for HIF.

Svæve som en struds og stikke som en svirreflue

Bedst som HIF lod til at være i fuld kontrol, reducerede Québec direkte på frispark. Charlos i mål forvekslede et skæbnesvangert øjeblik sig selv med Muhammed Ali – svæve som en struds og stikke som en svirreflue – og boksede uheldigvis bolden lige op i nettaget. Charlos kom dog godt tilbage med mange gode indgreb og hurtige udspark.

Modstanderne overtog initiativet og pressede godt på. Så var det så, at Arne så blinkende lygter for sit indre øje og besluttede sig for at komme en nødstedt dommer til hjælp.

Blinkende lygter

Arne, der jo selv engang i 1963 havde piftet af en halvsløj lilleputkamp mellem Hurup Øster og Galten IF, mente nok at have et par tips eller tre til en Old Boys-dommer på dybt vand. Den sortklædte fandt dog ingen nytte i Arnes staldtips, og så fik den levende legende fra Haunstrup i stedet ti minutter i skammekrogen.

Arne havde mange gode råd til, hvor for eksempel dommeren for fremtiden kunne opbevare kort og fløjte med mere.

En mand i undertal trak HIF-kæderne sammen og lukkede af for yderligere reducering. En bold havnede for fødderne af undertegnede omkring midtercirklen, og med en halvliggende vrist fandt bolden vej til en fremadstormende Mohamed, der tæmmede og trillede bolden videre til målhøsteren Niels, der som den letteste ting i verden kunne fuldende sit hattrick og gøre det til 3-1 for HIF.

Mere koncentration og præcision i afleveringer og sejren havde været større. Men det vigtigste var dog, at nok et hug kunne sættes i pistolskæftet.


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar