Haunstrup Hulks – Fjelstervang IF Old BoysSolen smilede hed og lykkelig, som var den en gul badebold i en uendelig middelhavsblå pool, da drengene fra Old Boys bød arvefjenderne fra Fjelstervang op til endnu en støvlevals.

Drømmen om Die Grünnes

Haunstrup Byfest er godt i gang, og velbehagelige dagdrømme om de iskolde Grünnes, der ventede i tredje halvleg, bar måske deres del af skylden for, at HIF ikke var helt klar fra start.

Læg dertil også at det var et revanchelystent Fjelstervang, der mødte op på arenaen.  De røde ville sikkert hellere end gerne vil udnytte lejligheden til at tilbagebetale en gammel gæld, fra dengang HIF var så venlige at dæmpe gemytlighederne til Fjelstervang Byfest med en sidste minuts sejr og en legendarisk scoring ved en indskiftet Kaj Uwe Jensen.

Haunstrup Hulks har i de sidste mange kampe haft et solidt tag i et vingeskudt Fjelstervang-hold, men i 1. halvleg af dagens dyst, så det længe ud til, at gæsterne skulle bryde den onde cirkel. HIF havde bolden meget, men uden for alvor at blive farlige, og med ét slog Fjelstervangs distingverede sølvræv til.

Efter et par gode træk forbi Haunstrup-defensiven lå bolden pludselig i kassen bag den vikarierende målmand Micheal Learns To Be A Goalie. Den sved grimt til de hårdt-prustende stedsegrønne.

En trold i en æske

HIF forsøgte igen og igen, men den sidste præcise aflevering udeblev, og troen smeltede som en filuris i ørkensandet. Men så, som en trold af en hengemt æske, sprang Grazy Man Peter ud som målscorer. Bolden blev vundet og tabt, vundet og tabt, og mens andre gav helt fortabt kløede den ukuelige Peter Plæneklipper på, og på lykke og fromme fik han med det yderste af venstre fussen prikkede bolden ind, helt ude ved stolpen.

Med optimismen hentet tilbage fra dybet gik HIF stålsatte ind til 2. halvleg, hvor Fjelstervang blev most langt tilbage i egen forsvarszone. T-igor fik en friløber mod mål, men hans tåhyler-skud tog stolpen og sprang ud i spil igen.

T-igor var i øvrigt på banen i samtlige 70 minutter, en oplysning der kom som gedigen overraskelse for holdet efter kampen. Onde tunger vil vide, at Den serbiske dansker kun blev inde på banen fordi han ør og halvvejs blind af hedeslag simpelthen ikke var i stand til at finde hen til udskiftningsboksen!

Nuvel, den slags helt igennem udokumenterede påstande, ønsker vi ingenlunde at viderekolportere.


Zidane, Klausowich og Røde Hulk

Målet var inde for sigt, og da Røde Hulk modtog bolden i højre side, og der ikke umiddelbart var nogle medspillere at spille bolden til, hev denne orddrejer en Bergkamp-classic op af bowlerhatten, og så sejlede bolden i en dejlig, blød bue over Fjelstervang-keeperen og lige ind i mål. 2-1 til HIF.

Haunstrup fortsatte presset, og ’Klausowich’ snørede både syvmilestøvlerne og modstanderen så grundigt, at den røde mand ikke havde andet valg end at hive løs i den eftertragtede grønne trøje. Gult kort og så kunne et i forvejen presset Fjelstervang-hold kigge langt efter nogen form for revanche.

I det døende minut gav crowd-pleaseren, Haunstrups helt egen Zidane med fornavnet Mohamed, lidt ekstra til de mange fremmødte tilskuere. Alene med målmanden satte den algeriske panter i overlegen stil en doven, silkeblød pote på selecten, så at bolden kun liiige gik over den fremadstomende målmand.

3-1 til Haunstrup Hulks. Nu kunne spilleren langt om længe nyde de iskolde fadbamser, der ventede på dem i teltet sammen med en sommerferiepause, der strækker sig frem til august.


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar