Fodboldtræning med Corona-regler


Forårsturneringen er desværre, blevet aflyst af DGI, men regeringen er begyndt på fase 2 af genåbningen af landet, og heri er foreningslivet udendørs og fodbold også inkluderet.

Til at starte med må professionelle begynde igen på normal vis (uden tilskuere) og breddeidrætten, som vi går ind under, må begynde på en form for fodbold træning.

Det sker dog med nogle "Corona-regler", som opdateres løbende, og vi vil gå ud fra de aktuelle regler på dagen, som vil blive sendt rundt til middag på træningsdagen. Aktuelt kan nævnes at:

- Man møder omklædt til træning, med egen drikkedunk,
- kommer først til tiden og går lige efter træningen er afsluttet.
- Man må maks være 10 til stede.

DBUs "fodboldens corona-regler" er tilføjet som et link , så i kan se dem. Disse SKAL studeres grundigt, hvis man ønsker at deltage i træningen i Haunstrup IF, mens situationen er, som den er.

Bestyrelsen vil gerne høre, om der er stemning for fodboldtræning, hvor vi følger "fodboldens corona-regler"? Hvis, der er det, så vil vi i bestyrelsen gå videre med at få dette startet op, og evt. allerede starte op på træning i næste uge, tirsdag, d. 19/5, 19.00-20.30, hvor vores normale træning plejede at ligge.

Da der er et maks på 10 personer til træning, SKAL der sendes tilmelding fra gang til gang til Michael Jensen.

Er der stor efterspørgsel efter træning laver vi 2+ træninger om ugen, så alle kan komme ud og trille noget bold igen. Aktive spillere i Haunstrup IF (oldboys og serie) har første prioritet.

Mvh. Michael Jensen og bestyrelsen i Haunstrup IF

Læs Fodboldens Corona-regler her: Fodboldens Corona-regler version 4 
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar