Fodbold Update 30. aprilOpfølgning på Haunstrups kampe i serie 5, 6 og Old Boys
 
Serie 6 mødte i sidste uge de to førerhold Ikast FC og Vorgod-Barde henholdsvis ude og hjemme. Ude i Ikast, forlyder det, at The Hulks spillede 70 minutters god fodbold mod de unge hurtigløbere fra Ikast og det var længe mano a mano mod et stadigt mere frustreret hjemmehold.

De sidste tyve minutter slap kræfterne dog op og så endte kampen 6-3 til Ikast. Søndag var der så hjemmebanedebut mod Aulum, og trods godt spil endte kampen med en kneben 1-2 nederlag til de gulblusede fra Aulum.

På næste søndag ligger Haunstrup så græs til, når Sønder Felding kommer på besøg.

Serie 5 mandskabet vandt lørdag hjemmekampen mod Herning KFUM og med sejren kravlede de op på en aktuel 2. plads i puljen. Næste lørdag møder nummer 2 nummer 3, når Kibæk gæster Haunstrup Stadion.

Hvis Haunstrup selv kan klare skærene mod Kibæk, og Snejbjerg på førstepladsen ikke vinder deres kamp mod Herning KFUM, er 1.pladsen indenfor rækkevidde, da kun 2 point adskiller de to tophold.

HIF Old boys vandt i onsdags ude over Hammerum – referatet kan læses her -  og i morgen onsdag, skal Feldborg Haderup IF’s, forhåbentlig have en tur af de grønne plæneklippere, når de gæster Haunstrup Stadion.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar