Hammerum IF Old Boys - Haunstrup IF Old Boys: 3-4


Efter sidste rundes nederlag kom The Evergreens tilbage på sejrsstien med en 4-3 sejr ude over Hammerum.

Der var overtag i spil og chancer til de grønblusede, men ud af det blå greb de rødblusede tre gange det lod, som Fru Fortuna lod falde i deres skød, og hjemmeholdet bragte gang på gang fornyet spænding ind i kampen. Til slut steg 'Den flyvende algier' (Mohamed) dog helt uimodståelig til vejrs og sikrede sejren med et kontrolleret stød med pandebrasken.

Haunstrup Evergreens opruster 

Kampen i  Hammerum gav debut til en ny spiller i grønt, Bent, der forlod et kuldsejlet Gullestrup-hold for at spise kirsebær med de fuldvoksne gårdkarle i Haunstrup.

Bent viste fra start prøver på sin kunnen som en solid og arbejdsom højre back, og han bliver utvivlsomt et aktiv også i de kommende kampe.

Kampen mod Hammerum blev et skoleeksempel på, hvordan  både force og akilleshæl sidder tæt på hinanden på samme Haunstrup-fod : De lynhurtige omstillinger med lange bolde frem mod Niels og Thomas T i front skabte både mål og adskillige gode chancer.

Men det er værd at hæfte sig ved at selv en rap grøn sportsvogn til tider også bruger andre gear end det allerhøjeste - en gang imellem kan også cruise control skabe ro, kontrol og en form for tilbagelænet nydelse i førersædet.

Stormløb og golazo

På samme vis kunne The Evergreens med fordel variere kamikaze-stormløbene med en lettere og langsommere boldcirkulation.

For indimellem er speederen så hårdt i bund at hverken fødder og bold  helt kan følge med.

Hammerums chancer  opstod netop ud af HIF boldtab på egen bane, hvor en afveksling mellem nålestiksangreb og et roligere pasningsspil måske kunne have parkeret sejren sikkert i garagen.

Men i stedet blev det målmæssigt en langt mere åben slagudveksling: 0-1 til HIF blev til 1-1 blev til 1-2 blev til 2-2 blev til 3-2 blev til 3-3 blev til 3-4. Der var spænding til sidste fløjt.

Nævnes skal det også, at Michael Agerup scorede et regulært Golazo da en vis herre  - ham med horn og hale på - tog ved manden i grønt, og han langt ude fra venstre siden af banen to chancen og hamrede bolden i et net, der dermed blev spændt til alleryderste fiber - You can´t touch it, sang en glædestrålende MC Hammer Agerup.

Af målscorere var udover Michael og Mohamed Niels Haunstrup med to mål på samvittigheden.

3-4 sejr til HIF Old Boys, der næste uge sæson-debuterer på det ny-renoverede Haunstrup Stadion of Light, når Feldborg-Haderup IF kommer på besøg.


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar