Haunstup IF – Sønder Felding: 6-3

Efter flere lige-ved-og-næsten-kampe vendte bøtten i den sidste puljekamp, da The Hulks på hjemmebane fortjent slog Sønder Felding med 6-3 takket være et hattrick af kampens spiller, Mohamed, en rigtig god holdpræstation tilsat stærk opbakning fra lægterne.

Klar fra start

Det var nogle tændte HIF-spillere, der gik på banen, for nu skulle det være, nu skulle sejren i hus. Og der var da heller ikke spillet mere end 1. minut, før Jonas på en fin assist af Rasmus Goldenbeck bragte Die Grünnes i front. 23 minutter senere var rollerne byttet om, da det var Jonas, der assisterede Goldenbeck, da han øgede føringen til 2-0.

Sønder Felding var presset, og frustrationerne sad uden på tøjet. Det blev ikke bedre, da Mohamed scorede det første af sine tre mål efter et smukt gennemspillet angreb, hvor Goldenbeck alene med målmanden uselvisk trillede bolden videre til Mo, der let kunne skubbe bolden i mål.

Frustreret udehold

4. minutter senere stod frustrationerne ud i lys lue, da Sønder Felding-keeperen efter hjørne fumlede gevaldigt med bolden, og undertegnede derfor let kunne prikke bolden i mål til 4-0. Sønder Felding-målmanden langede liggende en knytnæve i låret på denne signatur, og dommeren bedømte korrekt forseelsen til rødt kort.

Det til trods fik Sønder Felding reduceret på en pludselig opstået chance: 4-1 ved pausen.
2. halvleg var kun fire minutter gammel, da Mohamed steg til vejrs på et fornemt hjørnespark fra Willy og headede bolden i en blød bue forbi målmanden til 5-1.

Spænding til sidst

Nu burde sejren have været en formalitet, et spørgsmål om størrelse, men The Hulks faldt pludselig i kadence: afleveringerne var upræcise, opdækningen sløset, og så kom Sdr. Felding med to mål - ét efter hjørnespark og et straffespark – helt ufortjent tilbage i kampen. Kampen fik fornyet nerve med et jagtende Sdr. Felding-hold og et noget træt hjemmehold.

I sidste minut gentog Mohamed dog kunststykket med at stige til vejrs og heade bolden i mål efter en perfekt serv fra Romme – sømmet var sat i kisten, og kampen var definitivt over.

6-3 sejr til Haunstrup efter i lange stræk en rigtig fornem præstation.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.