Sunds IF Old boys - Haunstrup If Old Boys


Det var et tændt Sundshold der lagde kunstgræs til mødet med HIF. 

Sunds var blevet godt og grundigt forstærket op til denne sæson med unge, stærke kræfter på midtbanen og i særdeleshed i angrebet.

Det fik The Evergreens hurtigt at mærke, da venstresiden to gange blev revet op, og De røde smådjævle bragte sig hurtigt foran 2-0.

Niels Haunstrup tog chancen ude fra efter en længere dribletur og reducerede lidt heldigt til 1-2 for et ellers temmelig groggy Haunstrup-hold.

Gammeltestamentlig vrede

Der var kamp om hver eneste bold og knaldhårde tacklinger over alt på banen, men med ét, gjorde manden med kortene sig selv til dramaets helt store centrum, da et han gav fuld los for et galopperende Napoleon-kompleks. Kort blev givet for kommentarer som ’Aj dommer kom nu’ Lad os nu passe på hinanden (og jorden)’, og besyngelser som Roser er røde, violer er blå, dit ansigt ligeså' osv..’

Havde man på daværende tidspunkt spurgt Vrede i sort om klokken, havde han uden at blinke nikket en flyveskalle til en invalid i kørestol!

Det er en utaknemmelig gerning at være dommer – sjældent ros og altid brok – et erhverv, der sjældent får den respekt, som det fortjener. Men aftenens totale nedsmeltning og bersærkergang havde sikkert ingen af de 22 spillere nogensinde oplevet før – begge horn var dybt begravet i siden på den grønne trøje: Niels, Jens Dahlin, Klaus og Coach fik alle marchordre for petitesser.

Det betød, at i 20 minutter af kampen spillede HIF med 9 mand mod 11.

På rå fight

Det holdt hårdt, men det var som om undertalssituationen og modgangen tændte en trodsig ild i De evigt grønne.

I sær Tom fandt fidusen med en serie af perfekt servede frisparksbolde fra midten af banen og ind i Sundsfeltet – tre gange gav det pote -  mål ved Dahlin, Niels og et fremragende hovedstødsmål af Mohamed.

Det var et forbitret Sunds-hold, der med to mand i overtal var bagud med en pind 10 min før tid.

Et tvivlsomt straffespark til hjemmeholdet gav dog en pointdeling i porten: 4-4. Det var ikke på godt spil, men på rå fight at Haunstrup holdt stand mod nogle meget stærke modstandere – både dem klædt i rødt og tordenskyen helt i sort.

HIF fastholder dermed 1. pladsen, men det er tæt i toppen, og næste onsdag venter endnu et topbrag hjemme mod Lind – det bliver UHYGGELIGT. Vel mødt!
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar