Haunstrup Old Boys vs Lind Old Boys: 1-2En spillemæssig noget uskøn og rodet affære endte med en kneben udebanesejr til førerholdet Lind på mål af en tidligere Haunstrup-kæmpe

Mere proletarpils end aristokratisk Asti

Det var påny en topkamp som The Evergreens gik ind til, da de sort-og-hvidstribede Lind-spillere troppede op på Haunstrup-stadion. Kampen fik dog aldrig den nerve, spænding og intensitet som kampen i Sunds bød så rigeligt på, dertil var spillet for tilfældigt og rodet.

Det var to meget lige modstandere der i dagens kamp havde mere fokus på fysisk nærkamp og lange bolde end tekniske lækkerier - det smagte langt mere af arbejderens hånd-svedige Vestfyn end af mode-junkerens boblende champagnebold.

Begge hold stod godt defensivt på banen, og derfor blev det også en meget chancefattig kamp.

Lind var de første til at bryde dødvandet, da en af deres spillere friskt tog chancen uden for feltet og på en flot flot flugter passerede Kaj i mål, der ikke kunne stille meget op overfor det fornemme træf.

HIF havde et par tilløb - en af de store kom efter en aflevering fra undertegnede til Klaus Andersen, der til en afveksling var at finde i angrebet, Klaus strøg let igennem i højre siden og sparkede ind i straffesparksfeltet, hvor Flemming kom stormende, men desværre ikke kunne få ordentlig træf på bolden.

The Evergreens fik dog bragt balance i regnskabet på et frisparksmål i nærmeste hjørne helt nede ved stolpen af dødbolds-crooneren Tom Jones.

Bolden tilbragte det meste af tiden i luften og grundet de mange luftdueller og nærkampe, kom der en del små-gemysler spillerne imellem, men stor ros til dagens dommer, der viste god fornemmelse for, hvornår en situation krævede et tryk på ignorerings-knappen, en sjov bemærkning eller eventuelt en løftet pegefinger.

Et næsehorn krydser sit spor

Det så længe ud til at skulle ende med ét point til hvert hold, men 20 minutter før, tid bulldozede den tidligere Haunstrup-spiller Reno Rhino sig igennem, da Haunstrup-defensiven for en gang skyld var ude af balance, og som en blid Brutalis vippede Reno køligt bolden forbi den fremadstormende Kaj i mål: 2-1 til Lind.

Og det blev også slutresultatet, der betyder at enten Lind eller Sunds ender på oprykningspladsen. Det bliver afgjort  efter sidste runde i forårsturneringen på næste onsdag.

HIF har spillet én kamp mere end de to førerhold, og snører derfor først støvlerne igen om 14 dage, når posen er blevet rystet, og modstanderne i efterårsturneringen er krøbet frem af deres mørke skjul.Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar