Haunstrup IF - Faster/Hanning : 0-4Fire grønne blottelser betød fire ømme mærker i Haunstrup-bagen og dermed 4-0 til til Faster -  for effektive Hanny svang kagerullen med saft og kraft ved enhver grøn uforsigtighed -.

Temperaturen var hot, hottentot på Haunstrup Stadion, da de unge løver fra Faster/Hanning kom forbi.

HIF var hårdt skades-og konfirmationsramt, men gode kræfter gav i sidste ende en fod med, så et hold kunne skrabes sammen til dagens møde med Den Røde Faster.

Banen var hård som beton ,og den kyndige dommer rynkede noget på næsen af den manglende kridtning af banen, men med kegler som kridtstreger, indvilligede han dog i at afvikle kampen.

Mere lige kamp end resultatet lader ane

Faster Hanny var gode til at lade bolden vandre rundt mellem sig, og luftrummet sad de suverænt på. Men The Hulks var stærkere i fysikken og fightergenet - men i høj varme er det en tilgang, der slider gevaldigt på kræfterne.

Hanny havde overtaget, men uden at komme til de helt store chancer, men mere eller mindre ud af det blå, stak de røde to gange som en bi efter at have danset sig gennem  de grønne forsvarsrækker som en sommerfugl - først en uheldig grøn tilbagelægning og dernæst en kikset offside - . 0-2 ved pausefløjt, men HIF var på ingen måde udspillet og var kommet til et par gode chancer for reducering. 

Selv om Haunstrup havde fået en mand sendt ud med gul kort, fightede holdet godt videre i 2. halvleg, og til trods for at være en mand nede kom The Hulks til flere gode chancer.

Der blev efterhånden sat en god skruetvinge i Fasters faste opspil midt på banen og de tættere markeringer udfordrede det ellers fodrappe udehold. Men desværre var Palles Gavebod endnu ikke lukket i Haunstrups ende, og på to nye foræringer slog Faster til og lukkede dermed effektivt kampen med en 4-0 sejr.

Faster Hanny var på dagen et bedre hold end HIF, men resultatet afspejler ikke den reelle afstand mellem de to: 2-4 havde været et mere retvisende resultat, men sådan er nu engang i fodbold.

Faster Hanny kunne med fuld gevinst på bankopladen vende hjem i godt humør til strikketøj og kaffeslubren, mens HIF må satse på et bedre resultat, når de tirsdag den 28. maj får besøg af Borris IF.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar