Støt Haunstrup IF hver gang du bruger dit dankort

Tænk hvis du kunne støtte aktiviteterne i Haunstrup IF uden, det kostede dig en krone. Det kan du nu.

Haunstrup IF er nemlig blevet en del af KlubLiv Danmark, som er en ny sponsormodel udviklet af DGI. Modellen bygger på, at medlemmerne af KlubLiv Danmark – det vil sige dig – optjener MikroSponsorater til os, hver gang de bruger Dankort i en butik, der er KlubLiv Sponsor.

Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tilmelde dig KlubLiv Danmark i dag. Så støtter du allerede næste gang, du bruger dit Dankort.

HVAD KOSTER DET MIG? 

Med KlubLiv Danmark optjener du støtte til klubben, du selv vælger, hver gang du bruger dit Dankort. Og det koster dig ikke en krone. Løsningen er udviklet af DGI og kører via Nets, som blandt andet håndterer Dankortet. Derfor er dit Dankort også dit medlemskort. Når du bruger dit Dankort i en butik, der er Klubliv Sponsor, optjener du MikroSponsorater til klubben – nemmere kan det ikke være.

HVAD ER ET MIKROSPONSORAT? 

Støtten kaldes for MikroSponsorater. Det fungerer på den måde, at butikker og andre erhvervsdrivende, der har meldt sig som KlubLiv Sponsorer, giver en procentdel af dine køb som KlubLiv Medlem. Det er butikken der betaler, men dig som vælger hvilken klub som skal modtage støtten. Og vi vil selvfølgelig gerne have, at du vælger netop Haunstrup IF som modtager af de MikroSponsorater du optjener.

HVOR LÆNGE ER JEG BUNDET? 

Det er gratis for dig at blive og være medlem af KlubLiv Danmark. Der er ingen forpligtelser og du kan selvfølgelig også altid melde dig helt ud. Du styrer det hele selv via din profil på klublivdanmark.dk.

HVORDAN GØR JEG? 

Meld dig ind i dag på klublivdanmark.dk og begynd at optjene MikroSponsorater med det samme. Det er nemt, sikkert og gratis – og gør en kæmpe forskel for det daglige arbejde i Haunstrup IF.

KLUBLIV DANMARK ER NONPROFIT

Klubliv Danmarks eneste formål er at gøre de økonomiske vilkår bedre for landets klubber og foreninger. Målet er at skabe de rammer, der styrker klublivet og sikrer optimale, sociale og sportslige muligheder for børn, unge og voksne.

KlubLiv Danmark modellen skaffer nye sponsorkroner hver måned med Dankortet som omdrejningspunkt. Enkelt, sikkert og til glæde for alle.

Læs mere på: www.klublivdanmark.dk




Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar