Fodbold og byfest - optakt

Vil Haunstrup-spillerne kunne beholde
deres trøjer i fred for de kvindelige husarer?
Der er noget om snakken, du kan få en bold i nakken: byfest-ugen byder på intense, uforglemmelige
og højdramatiske fodboldkampe.

The rumble in the village

I aften (onsdag den 17. juni) vil braget give genlyd langt ud over landbygrænsen, når The Old-Timers fra Old Boys kl. 1900 på grønsværen byder de kåde ungersvender fra serie 6 op til en rask gang gensidig træskospark over skinneben.

Kampen vil som altid stå på indtil et af holdene blinker, eller en blære viser sig at side for tæt på en af spillernes øjne.

Tand-og skridtbeskyttere er tilrådelige, men ikke obligatoriske.

Over-og-under-general-krigs-kommandant-sergent hos Midt-og Vestjyllandspoliti, Morten ‘Donut’ Jensen fortæller, at ekstra mandskab med nypudsede skjolde, knipler og chilispray er indkaldt og vil blive udstationeret rundt om banen for at gemytterne bliver holdt så nogenlunde i ro.

Sigtet er indstillet hos Midt-og vestjyllands politi

-Og finder vi det nødvendigt, eller kommer vi  bare sådan lidt til at keee’ os, vil overdreven magtanvendelse helt klart ligge lige for. Nu er vi jo alligevel kommet helt herud, som den øverstbefalende så snusfornuftigt formulerer det.

Det er særligt den hardcore gruppe af kvindelige Haunstrup IF-fans, som betjentene frygter igen skal storme ind og afbryde matchen for at flå trøjer af deres idoler, og nive og klapse spillernes i deres velformede endeskiver.

-Vi har taget vores forbehold skulle noget sådant ske: spillerne er i løbet af sæsonen blevet ekstra velpolstrede bagtil,og klubben står klar med psykologhjælp skulle en spiller føle hede blikke eller lange lakerede negle på sin mandige krop.

Vi vil simpelthen ikke finde os i at blive reduceret til vores smukke køn!, udtaler en stærkt oprømt formand Charlos.

Haunstup IF - FCM Sisto


Lørdag klokken 1300 gælder det så HIK Herning, der forstærket med FCM-guldvinder Sisto, eller i hvert tilfælde hans lige så dygtige mindre-bukkebruse-broder, der topmotiveret møder op på Haunstrup Arena.

HIK ligger nummer to i puljen, a-point med førerholdet Fjelstervang, og Herning-holdet vil uden tvivl gøre alt, absolut alt for at få de tre point med fra Haunstrup, således at de kan løbe med oprykningen til serie 5 for næsen af Fjelstervang IF.

De, ærede læser, kan trygt stole på, at byens hold, De grønne slagtere, naturligvis har indkøbt både strygestål, båndsavsklinger og kødsave, men når alt fedtet er skåret fra, har holdet stadig brug for solid opbakning, hvis der skal point ned i godteposen mod puljens absolut stærkeste hold.Så derfor, tag naboen, genboen, hunden, alligatoren, eller hvad det nu måtte være, under armen, tank en fadbamse eller en appelsinfri spruttelwasser i teltet, og kom over på banen, og se de grønklædte Michael-Jackson-lyse-brasilianere folde sig ud i fuld flor.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar