Haunstrup IF - Ejstrupholm IF Old Boys kampreferat

Det gik fra de højeste tinder til de dybeste kløfter, da Old Boys’ efterårssæson blev karate-sparket i gang på en onsdag aften kl. 19.

Slumretæppe, sølvræve og årets mand
I den meget afmålte opvarmning fra de grønnes side, blev der gentagne gang spejdet ængsteligt mod den tomme udskiftningsboks. Kun elleve mand var klar til kamp, og det med byfest-tunge ben og ekstra sølvræve bag øret.

Men da nøden var størst trådte holdleder og årets mand i Haunstrup 2015 i karakter, og ved at trække i et par tråde og trykke nogle taster, fik han ikke bare vækket Henrik Helboe fra drømmeland, men fik ham så sandelig også til at smide slumretæppet fra sig, og i huj og hast komme klubben til undsætning.

Så kunne Helboe i det halvkolde vejr bruge al sin energi  til at hjælpe til med at holde bænken behagelig varm.

Pludselig opvågnen Matchen gik i gang og et tiki taka-spillende Ejstrupholm mandskab satte sig fra starten på kampen som en sumubryder på et minitur-bidet; det var ikke noget kønt syn, men Haunstrup fightede sig langsomt ud af den ydmygende position, og ud af ingenting slog Bette ski´(lille Anders) til, da Ejstrupholm-målmanden uvist hvorfor og hvordan, forsøgte med en tunnel på sig selv, og så skulle bolden bare trilles i mål.

En kold latrinspand i hovedet på kræmmerne fra Ejstrupholm. Og måske var det derfor at en af kræmmer-spillerne, uden undertegnedes samtykke skal det siges, forsøgte at amputere denne skribents højre underben, ene og alene ved besærkerspark.

Konflikthåndtering Det var en potentiel konflikt, der kunne have eskaleret Israel-Palæstina-style, men sagt i al ubeskedenhed lykkedes det ved anerkendende pædagogik at inkludere ejstrupholm-niddingen i en dialog om det uhensigtsmæssige i hans forehavende. Det var som taget ud af konflikthåndteringens-ABC!

Og 1-1 ved halvleg.

Nu hvor du har stukket mig ned bagfra / har du det godt så, og er du glad igen ... I anden afdeling var det dog som om den svigefulde Fortuna havde skiftet side: Haunstrup IF kom spillemæssigt meget bedre med, gode angreb over fløjene og chancer som perler på en snor - ikke mindst fik Lille Anders støvet trekantsammenføjningen af med et velplaceret æselspark med den kolde højrefod.

Men, men, men, skæbnen var ond og uretfærdig ved de grønne tropper. For som i dolkestødslegenden slog Ejstrupholm til med tre nederdrægtige stød, mens de grønne var i fremmarch hen over slagmarken.
Effektivt og kynisk formåede udeholdet at udnytte chancer, når Haunstrup-spillerne tog sig en lille blunder.
Og det var på en dag, hvor selv Bæstet Boer havde glemt sin sande natur, og en ellers altid så sikker knogle-knusende-skuldertackling blev nærmest til et ædelt hollandsk skulderkys, der blidt sendt modstanderen videre på sin vej mod  mål.

Mens Ejstrupholms bagerste mand, som med et fuldt udfoldet vingefang, der kunne gøre selv en kæmpealbatros misundelig, var umulig at komme rundt om, hvor længe man end løb!

1-4 endte kampen. Men cifrene yder ikke retfærdighed, nej, vel gør de ej!

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar