Kampreferat: Vorgod-Barde - Haunstrup IF- Old Boys

Fire fuldtræffere, to til hvert hold, blev resultatet efter en dramatisk duel på Wild West Worgod
Arena.

Showdown

Krudtrøgen var knap lettet, da de grønne lanterner arriverede i Sin City Vorgod til anden kamp i det, der allerede er blevet døbt ‘Dødens pulje’.

HIF-Old Boys er jo på grund af forårets fine resultater rykket op blandt de rigtig tunge, gamle drenge, og efter en lang sommerpause var tiden kommet til at vaske det forsmædelige 1-4 nederlag fra åbningskampen mod Ejstrupholm af de altid velplejede kroppe.

Vorgod lagde klart bedst ud og pressede HIF’erne langt tilbage på egen bane. Men en velorganiseret og løbevillig HIF-defensiv stoppede ethvert tilløb til farlige situationer.

De grønne lanterner strike back!

Samtidig blev de hurtige, dødsensfarlige nålestiksoperationer, som er HIF’s speciale, pludselig rullet ud: spillet blev vendt, bolden erobret og deres undertegnede afdriblede to mænd, resten af Vorgod-forsvaret stod som saltstøtter ved Sodoma, og da Vorgod-målmanden var taget på skovtur i det grønne, så virkede et Bergkampsk-chip som det eneste rigtige - bolden sejlede i en behagelig blød bue over den fortvivlede keeper, og så stod den 0-1 til HIF.

Haunstrup IF gør det til 1-0


Herefter bølgede angrebene frem. Kaj Jensen var tæt på at score fri foran mål, men sommervarmen fik ham til  at heade direkte på den forskræmte Torhüter.

Kort efter kom HIF’s andet mål. Et højt, blødt frispark blev sendt afsted af Henk ‘Materazzi’ og Vorgod-målmanden måtte være blevet forundret over den pludselige solformørkelse, som opstod, da bolden i et kvarters tid hang og skyggede for en ellers strålende sol. I hvert tilfælde forblev han som limet til kridtstregen, og så kunne arbejdshesten Niels Haunstrup med en skostørrelse 64 lige prikke bolden over den fraværende keeper, og så stod den altså 0-2 ved pausen.Uropførelse af Tudemarie

Vorgod var tilsyneladende neutraliseret, i hvert fald fik de overspændte nerver frit løb ved et HIF-frispark. En Vorgod-”mand” kastede sig til jorden, som havde Den almægtiges vrede ramt ham lige midt i ansigtet. Overtegnede bad da den faldne rejse sig, så han kunne modtage sin velfortjente pris for den lettere overspillede opførelse af ‘Tudemarie’ på Vorgod Egnsteater. Den var manden i sort ikke helt med på, og så blev det i stedet for priser til en delt ostemad og ti minutters pause med iltmaske.

Det er al’så pissefarligt at føre!

Kræfterne sivede dog efterhånden ud af HIF’s stolper og forsvandt som stride strømme af saltvand ned i det grønne græs. Vorgod lagde et tungt pres på HIF’s mål, men Kimsillas var iført skudsikkervest og tog mange kugler for holdet.

Dog kunne han intet stille op over for to gennembrud på fløjen, som begge resulterede i indlæg og mål.
2-2 blev resultatet, og set over hele kampen, var det nok ikke helt uretfærdigt.

Som salige Ricardo altid sagde: ‘Spis ikke hvidkål før løbetest’, og ’ 2-0 er altid den farligste føring’. Ak, så sandt, så sandt.  

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar