Haunstrup IF - Herning KFUM senior - kampreferat

Åbningskamp: Efter en suveræn første halvleg fra Haunstrup så det ud til, at det blot ville være et spørgsmål om sejrens størrelse.
Blodet piblede allerede fra snydeskafterne på De hvide ynglinge fra KFUM, der ikke havde noget forsvar mod den grønne angrebsmaskine.

Men den endelige kapitulation blev ikke fremtvunget før de 15 minutters våbenstilstand, og i 2, halvleg tvang junglefeber og et omorganiseret og forvandlet Herning-mandskab Haunstrup til remis.

Welcome to the jungle

En kvælende luftfugtighed, som den man ellers kun møder i Cambodjas jungle eller dybt inde i majsmarkerne i Green Zone, havde, som en fuldfed boa snoet sig om Haunstrup City, og tvang med sit jerngreb luft og væske ud af de 22 spillere, der stod klar på HIF Arena.

Det til trods lagde hjemmeholdet ud i et højt opskruet tempo med resolut presspil og gode, præcise pasninger frem mod forreste mand. Et apatisk spillende KFUM hold kom til kort overalt på banen. Mikkel Målræv gjorde det først til 1-0 og derefter til 2-0 på et fornemt lob.

Vadede i chancer

Men reelt burde Hernings bagerste skanser være skudt helt i smadder efter den første halve time, og det var kun den manglende præcision i nådesstødet, der endnu afholdt KFUM fra at svinge deres hvide trøjer over hovedet, som tegn på overgivelse - Haunstrup havde flere friløbere end selv en Usain Bolt ville få ved de Paraolympiske lege. Og bagerste mand Michael ‘Grønskolling’ brugte i første halvleg mere fødderne end målhandskerne.

Haunstrup If's angrebsmaskine rullede sig ud i 1. halvleg

Dødbolde og junglefeber

Men koncentrationen og det gode spil gik i  2. halvleg op i den klæge luft. Der var kun spillet et par minutter før KFUM reducerede efter hjørnespark. Standarsitautionerne skulle halvlegen igennem vise sig at være HIF’s akkileshæl.

Men som en af de få var den alsidige Rasmus Lind endnu ikke gået ned med junglefeber, og efter et fint sololøb satte han med den største selvfølgelighed bolden op i trekanten: 3-1 til Haunstrup. Men end ikke dette formåede at genoplive det gode Haunstrupspil, ej heller at fælde den hvide trold til jorden.

Så selv om KFUM ikke formåede at spille sig frem til chancer, vidste de nu, hvor kniven skulle sættes ind: på hjørnespark og frispark, hvor de grønne dækkede op som en blind høne dækker bord!

Så da dommerens fløjte lød for sidste gang, var tre stensikre point fløjet som fugle på taget efterladende kun et enkelt sølle point til ringe trøst for de slukørede grønspætter.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.