Fjelstervang IF - Haunstrup IF kampreferat

Der var drama i provinsen, da de to ærkerivaler igen stødte sammen i et episk slag om håneretten.

Regnen silede ned, mens elektriske ladninger trak sig sammen i atmosfæren , da ‘De røde smådjævle’ fra Fjelstervang  tog imod pryden af Haunstrups ungdom og manddom i skikkelse af serie 6.

Sur sok i fjæset

Bolden nåede dog kun at trille en halv omgang før Haunstrup IFs bagerste mand, ‘Muren’ alias ‘Sankt Nikolaus’ måtte hente den ud af rusen.

En chockstart for ‘De grønne slagtere’ der dog hurtigt rejste sig fra den våde jord, tog slagterkniven i den anden hånd, og med et flænsende hug langt ude fra skabte den vildtvoksende (Rasmus) Lind balance i regnskabet.

Det var dommeren ikke just fornøjet med, så han greb med famlende hænder ud i det grå regnvejr, fandt sin fløjte og pegede samtidig på straffesparkspletten for en forseelse, der end ikke ville være blevet bemærket til DM i broderi og strik.

Men det var også lige meget for ‘Muren’ snuppede uden de store falbelader det tredje ud af tre straffespark i denne sæson, og så var Haunstrup og en rasende ‘Storm’ højtflyvende igen.

Fair fight i Fjelstervang

Kampen bølgede frem og tilbage mellem to jævnbyrdige kombattanter. ‘Smådjævlene’ fra Fjelstervang stillede op uden deres nummer syv, ‘Reserve-Ronaldo’, der i tidligere opgør har været helt ustyrlig for Haunstrups ellers så sikre defensive.

Denne ‘Speedy Gonzales’ har nemlig ved tidligere møder stort set gjort, som det lystede ham, og efter behag har han besudlet de grønblusedes ære med fornærmende gode præstationer.

Så selv om Vorgod-Barde havde været så generøse (hmm!) åbenbart at ‘leje’ en af deres angribere ud til Fjelstervang, var kampen i  75 minutter en helt anderledes åben affære mellem to stærke hold.

Der blev som altid gået frejdigt til fadet med makroner, hvilket et par gange gav ‘Jugde Dredd’ lejlighed til at lufte ostemaden, men i det store og hele var det en fair og god kamp.

De næste må bøde

Tasken er pakket til næste uges kamp mod Timring
Mod slutningen havde Haunstrup dog opbrugt de fleste af kræfterne, og den gamle haltende krikke, skamredet af lange ‘Antonius-bolde’, blev trukket af stalden.

Straffen for dette tilbagefald til gamle, udpinte dyder faldt desværre i skikkelse af to Fjelstervang mål.

Men til trods for resultatet viste Haunstrup IF i det meste af kampen både god fight, stærkt sammenhold og i perioder endda nydeligt spil.

Torsdag i næste uge vil Timring skulle lægge ryg til, når et revanchelystent Haunstrup IF-hold kommer til byen med en hævngerrig krabask; svøben vil smælde ud over hele Timring-by.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 kommentarer: