Haunstrup If - Herning KFUM Old Boys

Hulk
Der er stadig slag i de gamle Haunstrup If -kæmpere
Mens deres udsendte medarbejder helt uselvisk havde påtaget sig den slidsomme opgave at drage til
fodboldstøvlelandet for at finkæmme det italienske spillermarked for eventuelle forstærkninger til næste sæson (uden dog at finde nogen med den fornødne Haunstrup IF-star quality) har bolden trillet en omgang, hos de ikke længere helt grønne Old Boys-drenge, der onsdag aften tog imod det suveræne førerhold Herning KFUM.

Og det var et selvsikkert KFUM-hold, der gik ind til kampen fuldt overbevist om en nem sejr, måske efter en rolig omgang strandfodbold mod fæstebønderne.

Haunstrup pillede Herninghanen 

Men fandt Herningspillerne sandkorn på banen, stammede de skam hverken fra afslappende strandsandaler eller opblæste badedyr, men snarere fra de gungrende fodsåler, der sad på de elleve grønklædte gladiatorer, der med åben bryst og krigermine bød velkommen i arenaen.

Herning Kfum var helt ude af stand til at åbne den solide Haunstrupmur, og førerholdet måtte derfor for første gang i denne sæson gå fra banen med kun ét point og helt uden at have scoret.

Så efter de halvfjerds minutters fight var Herning-spillerne måske stadig udenpå klædt i hvidt og blåt, men inden under spillertrøjen var det nok nærmere det svenske flags blå og gule nuancer, der tonede frem efter sammenstødet med det undertippede Haunstrup-hold, der som en uigennemtrængelig skov af titaner rejste sig for øjnene af de skræmte Herning-drenge.

Godt skuldret aldrende kæmpere - we salute you!


Snip, snap, snude og så var den Herninghane ude.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar