Fjelstervang Old Boys - Haunstrup IF Old Boys: 2-2

I et intenst og velspillet derby delte ærkerivalerne pointene imellem sig. Kampen var befriet for både håndmadder og ostemadder, men efter de 90 minutter kom der dog smørrebrød på banen som et fint punktum for Old Boys sæsonen 2018.

På en noget fedtet og ret så ujævn træningsbane klaskede de grønne og de røde sammen i en stærk dyst, begge hold kunne have stor ære af. I de første ti minutter fik HIF to store tilbud, først til Flemming og siden til Rasmus Guldstøvle, men uden det store held.

Gradvist, som 1. halvleg skred frem, kom hjemmeholdet mere og mere med i kampen. Et par lumsk-nærgående forsøg blev dog overbevisende afvist af den tilbagevendte Kim ’Shilton’ i mål.

Men på et stærkt gennembrud fra højre side og et efterfølgende fladt diagonalt skud, måtte vor keeper kapitulere, mens de røde smådjævle vred deres lemmer i afskyelig satanisk glæde, som var de til en vældig heksesabbath med Mørkets Fyrste, den storhornede gedebuk, i deres midte.

Men i Haunstrup IF stikker vi  ikke op for bollemælk, og utænkeligt er det, at vi skulle knæle for Beelzebuls evigt gesjæftige småhjælpere.

Mohamed og Niels var de første til at børste støv og djævelens svovl af hår og skæg. En god aflevering fra Mo, hvor Niels ved at glide, men alligevel ramte bolden med støttebenet og snød Fjelstervang-keeperen, så de i smuk forening fik fumlet bolden over stregen: 1-1 og et velplaceret spark over bukkebenet på den halede Mefisto.

HIF lagde pres på hjemmeholdet i 2. halvleg og flere gange var det store gennembrud lige ved at lykkedes. Stik mod spil og chancer brød de hornede karle lumsk igennem på en kontra, og de kunne med svedne smil tag endnu en dans på Bloksbjerg over endelig at have fået skovlen under den grønne mur.

Men for tidligt nød de hovmodige sejrens sødme, for HIF havde et es i ærmet ved navn Thomas ’Diego Costa’, og som en anden Romario behøvede han kun en halv chance, før nettet blafrede i de rødes slimede lejr.

Vores Romario opsnusede rask en kun halvclearet bold, driblede forbi målmanden og trillede så let bolden i mål til det endelige resultat 2:2.

Da det var sæsonafslutning blevet dagen rundet af med smørrebrød og mjød til de kæmpende riddere, der nok engang havde sæt en stopper for den røde drages hærgen.

Så må vi vente til april til der igen er bud efter de harniskklædte riddere i grønt.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.