Kampreferat Haunstrup IF Old Boys – Ejstrupholm IF

Det er med skælvende hånd og mere rørstrømsk end en nordkoreansk nyhedsvært, at jeg må ridse
disse runer over gårdsdagens kamp, men altså, så gik den ikke længere, Granberg.

Fra guld til grå uld

Efter Det Grå Guld i runde efter runde har overstrålet både sol og selveste Stig Elling, slukkede Ejstrupholm med 70 minutters lektion i ydmyghed effektivt for solariet. Det Grå Guld blev via omvendt alkymi til det grå uld på de sagtmodige får i grønne ulveklæder.

Lad det så blot være en trøst, at Godfather i det høje siges at mildne luften for de klippede får, for gæsterne fra Ejstrupholm kørte trimmeren helt i bund.

Nuvel, lad os springe alle rituelle undskyldninger og hændervridende udenomsforklaringer over og finde den skyldige i miseren: dommeren!

Det er simpelthen utilgiveligt og vel nærmest juridisk strafbart, at den uanstændige dommer fløjtede kampen i gang hele 5 minutter før kampstart, hvorved de gamle drenge rent ud sagt måtte vælte sig ud af morfar-hængekøjen med både prinsessekrølle i nakken og ærmeholder og seler i den argeste uorden! En svinsk handling der intet mindre end ødelagde alt lige fra begyndelsen af.

Når så holdets kære lykkeamulet, holdleder Finn, oven i købet tager sig den frihed at gå til møde, og som følge heraf for anden gang på 25 år som holdleder er fraværende på bænken, så er det jo dømt til at gå galt.

I småtingsafdelingen finder vi, at Ejstruphold med dette deres A-kæde nok er et niveau eller to over HIF. De grønklædte pløjede rundt som en Sant Bernards hund i et spil Mikado, mens gæsterne kombinerede overlegent derudad.

Rullemarie og manden med den krøllede habit

Spillet gik alt for langsomt for HIF, der var for få løb for hinanden uden bold, og så var der en hel del personlige fejl, som det bedre hold forstod at straffe. Målmand Charlos havde for en gang skyld glemt at komme Antiskrid på handskerne, forsvaret tog sig et par blundere, og så var der ellers frit valg på alle hylder.

Kay-Uwe Jensen, manden med den krøllede habit, kæmpede dog bravt i de bagerste rækker med både krop og mund. Det gav som vanlig en del knubs, som kombattanten efter en hel del overtalelse lod fremvise i 3. halvleg. Også brormand Michael leverede en noget kortere, men, så længe det varede, helt igennem godkendt præstation.Fire gange blafrede målet hos de grønne. Mens HIF fik scoret en enkelt gang ved T-Igor, der efter et længere tilløb ser ud til at have fundet vejen til mål.

Et koks i Ejstrupholm-forsvaret og den serbiske dansker stjal bolden hurtigere end selv det mest langfingrede medlem af Levakovic-familien kunne have præsteret, og så endte kuglen sikkert i mål.

Derefter trak den slaviske Rullemarie sig tilbage til den anden side af kridtstregen, hvorfra han med noget, der kunne minde om omvendt psykologi kom med lidet opmuntrende tilråb til medspillere.

Eller også var der simpelthen tale om en regulær gang payback time, for de gang den stolte serber har måttet høre for ufrivilligt komiske ind-og udfald på banen?

Indtil sagen er nærmere belyst, må det foreløbigt stå hen i det uvisse. Hvad, der til gængæld står lysende klart, er, at gruppen har fået et nyt førerhold i skikkelse af Ejstrupholm med Fjelstervang på andenpladsen og HIF nu som nummer tre.

Det betyder, at der også næste onsdag er topbrag, når ærkerivalerne Haunstrup og Fjelstervang tørner sammen i det berømte og berygtede derby. Denne gang kan Fjelstervang så få lov til at lægge græs til, kan de.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar