Kampreferat Kibæk If – Haunstrup If Old Boys


Første møde mellem de to klubber endte 4-4, denne gang blev det ikke mindre dramatisk 3-3 – ikke
mindst takket været en sidste minuts udligning ved den sydslaviske Sturmpanzer T-Igor.
  
I fravær af den normale holdleder vikarierede Big T, aka Don Tomaso alias Thomas T på bænken, da et større mandefald også havde taget Keld med i faldet.  I fuldfed solskin kunne den colombianske jefe iagttage løjerne på banen. Det blev en kamp, der konstant vekslede frem og tilbage med gigantiske målchancer til begge hold, ikke mindst Kibækspillerne må græmme sig over nogle hæslige afbrændere.

 Men det var dog HIF, der først kom på tavlen. Kibækmålmanden var på skovtur med klaphat og liggestol, og så kunne undertegnede efter et træk forbi en modstander sparke bolden i en høj, blød bue og ind i mål.

Glæden varede dog kortvarig, for Kibæk reducerede ved et af de følgende hjørnespark på en skud, der uheldigt ramte Mohamed og snød Charles Bronson i HIF-målet. Kibæk overtog derefter hele initiativet og producerede chancer på samlebånd.

Slinger i polkaen og T-Igor til undsætning

HIF havde glemt alt om præcise afleveringer, rolig boldomgang og tætte markeringer fra de foregående kampe. Sandheden er, at vi spillede som en blind, men oprevet russisk lastbilchauffør, der har fået hidset sig selv op i den tro, at så længe sømmet bare er helt i bund, så skal han nok undslippe sin egen onde skygge.Den mildest talt slingrende kurs blev straffet i 2. halvleg, hvor Kibæks teknisk dygtige angribere fik al for megen tid og plads og derfor scorede to gange. Men så ud af det højsommerblå dukkede den grønne T-Igor panservogn op, skiftede gear, accelererede og gik som en anden Jørgen Leth solo på et haitiansk dansegulv.

Og bedst som det så ud til, at HIF for første gang i denne sæson måtte forlade banen som tabere, slog tanken til igen. Crazy Man Peter slæbte sig med de allersidste af sine kræfter afsted på venstre fløj, han slap forbi en modstander og sendte et perfekt indlæg ind i pandebrasken på den fremadstormende kanonkonge, Igor. Bum, Bum. Så var der ikke med krudt i bøssen, og HIF kunne drage hjem med et hårdt tilkæmpet point.  

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar