Kampreferat Haunstrup IF – Fodbold Holdet Herning

Efter kun et point efter fire kampe kradsede krisen gevaldig, trænersædet var glohedt i en klub, hvor
svingdørene drejer hurtigere end selv den vildeste karrusel.

Præsidenten havde forud for dagens kamp holdt timelange møder med cheftræneren, der efter sigende fik stillet et ultimatum, det i folkemunde så berygtede SS: sejr eller skarntydesaft.

Monkey business 

Fra troværdige kilder forlød det yderligere, at også holdets magtfulde ejere, Jyllands Park Zoo, skulle have kommet med kommentarer om, at de hellere end gerne så awekattene på banen udskiftet med the real deal: 11 specialtrænede bavianer fra abegrotten – grotten kunne så passende blive de menneskelige lemmedaskeres sidste hvilested.

Så vidt kom det dog lykkeligvis ikke i denne omgang. Det var 14 topmotiverede spillere, der mødte op til kamp for de grønne mod de sort-hvide fra Herning.

HIF lagde med hurtig og sikker boldomgang i hele 1. halvleg et solidt pres på gæsternes banehalvdel. Spillet fra HIF’s side var i 1. halvleg, det bedste der er set siden træningsturneringen, hvor holdet fejrede så mange triumfer med kælen boldomgang og overbevisende sejre.

Storspil over hele linjen

Steffan Storm var fra forsvarets bagerste rækker rykket frem i allerforreste kæde, hvor han som en anden olm stork spankulerede rundt og hakkede på alt, der bare mindede om en læderbold. Det gav pote, da han egenhændigt tacklede en Herning-forsvarspiller og resolut høvlede bolden i mål til 1-0 for de grønne.

Herningholdet havde flere udmærkede spillere, der tidligere har gjort sig gældende i højere rækker, men samspillet og konditionen haltede, og HIF defensiven lukkede effektivt af. Efter et hjørnespark fra Romme steg Henk med et voldsomt brøl som en anden langskægget Gnu med kogalskab i luften og stangede bolden i mål til 2-0.

Målet til 3-0 kom også efter hjørnespark, da den algeriske panter, Mohamed, på listepoter sneg sig ind ved bagerste stole og listigt headede bolden i mål.

Herningholdet var mildest talt frustreret og forsøgte nu med små eftertacklinger og skub at bringe HIF ud af fatning. Det lykkedes dog ikke rigtigt, og holdene kunne gå til pause og få en velfortjent slurk ved vandhullet.

¿Qué pasa por tu casa?

I 2. halvleg var særligt HIF-spillerne trætte. Løbene blev ikke taget for hinanden, afleveringerne fejlede, og muren bag til begyndte at ryste, hvilket gav Herningspillerne en ubegrundet selvtillid, der kun blev større, da et kiks, gav dem let mulighed for reducering.

 Angrebene skyllede nu ned over de grønnes banehalvdel dog også med enkelte kontrachancer til HIF. En sådan kom efter først et halvdårligt og så et rigtig godt indlæg fra ’lille’ Anders ramte det-af-solen-højrøde-symbol-tidligere-kendt-som undertegnede i panden et voilà, stillingen ændrede sig til 4-1.

Så burde luften være taget ud af Herning-drengene, men ligesom det forholder sig med Den Spanske Inkvisitionen, var der heller ingen, der havde regnet med at dommeren pludselig meget gerne ville gøre sig gældende.

En storslået forvandling ikke ulig sommerfuglens fandt sted, da den fuldmodne, halvgnavne serie 6 dommer med ét blev til en rebel med en sag, en frihedskæmper, der heroisk lagde sig ud med hele den korrupte FIFA-mastodonts hykleriske tale om Fair Play.

Der var fejlagtigt dømt hjørnespark, og som et udslag af god sportsånd ville Kaj-målmand give HerningHoldet bolden, men dette faldt dommeren for brystet, og mens han var i denne region, gravede han med sikker hånd et gul kort frem som belønning til den komplet uforstående Kaj Jensen.

For at sikre sig at point gik rent hjem, fik Kaj følgeskab af Henk, der efter dommerens mening havde glanet på sådan en rigtig dum måde, som om det var manden med fløjten, der havde fået pip eller noget.

Betimeligt kneb HIF nu næbbene sammen og knoklede de sidste 5-10 min med to mand mindre. Heldigvis er der flere af de danske Jenser, der har talent for at tage med hænder, så Kaj Jensen overlod handskerne til en fuldgod erstatning i form af lillebror Michael Jensen, der med et par gode indgreb med rullefald und alles sørgede for, at der ikke blev yderligere reduceret.

4-1, og HIF er igen på rette kurs.
Mohamed blev med overvældende flertalt valgt til kampens spiller.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar