Kampreferat Haunstrup If vs Gullestrup Old Boys


Chefcoach for poderne i serie 6 var på lægterne, og derfra kunne han bevidne, hvorledes nok en modstander måtte ned på alle fire og bide i det kortstudsede fløjlstæppe på Haunstrup Arena. HIF er tilbage på en foreløbig førsteplads.

Benhakker og Skinkelyn

Det gedigne forårsvejr gav de legesyge kid fra HIF anledning til at folde sig ud i fuld galop. Det besøgende Gullestrup-hold indtager sidstepladsen i gruppen, men holdet var ingenlunde uefne og havde flere udmærkede boldspillere med på deres hold. Men HIF’s fysisk stærke bagkæde bestående af henholdsvis hollænderen Henk ’Benhakker’ og uldjyden Kaj ’skinkelyn’ Jensen - manden der tager skraldet for dig – satte sig tungt på Gullestrups frontløbere.

Herrens veje er uransagelige og kongen af Haunstrups ligeså. Holdleder Finn, så stort på devisen om never to change a winning team og satte manden med syvmilestøvlerne, Klaus Andersen, op på midtbanen, mens en anden en så kunne blive degraderet til back (why, but WHHYYY!?). Klaus takkede for tilliden og scorede til 1-0, mens Flemming satte sømmet i Gullestrupkisten med målet til 2-0.

Them Blue Suede Shoes 

Chancer var der mange af, og 5-eller 6-1 havde måske været et mere retvisende resultat.

Michael-Guld-og Grønne-skove-Jensen havde i dagens anledning iklædt sig nye blue suede shoes, og ejermanden var så stolt af sine nye chikke dansesko, at blikket formelig klistrede til deres blankpudsede overflade, hvilket i nogen grad forklarer, hvorfor en perfekt friløber blev til et imponerende field goal.

Det vakte behørig  opsigt, da dandyen Michael gjorde sin entre. 

I lange perioder lod de grønne bolden svæve unaturligt lavt over plænen i udsøgte kombinationer, der mere end mindre tog pippet fra de forpustede gæster. Tre point under vesten, og den tætte tango i toppen med arvefjenden fra Fjelstervang kan fortsætte.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar