Kampreferat Sunds IF vs Haunstrup IF Old Boys


Den fane som serieholdet så forsmædeligt mistede i syndfloden i Sunds, bragte de ældre legionærer fra Old Boys med sig hjem i ren triumf. Udover æren, der blev genoprettet, bragte sejren HIF Old Boys op på en foreløbig 1.plads i gruppen.

En luns af Sunds

Vanen tro var det iskold regn og knytnævestore hagl, der bød de grønne ørne velkommen, da de landede beyond the wall i Sunds. Men som et sikkert varsel om gudernes billigelse fejede mægtige Kong Sol de tonstunge sort-grå skyer til side, og lod sin milde stråler falde på sine udvalgte i det selvsamme øjeblik, som ypperstepræsten i sort hvislende satte slaget i gang.

HIF satte sig tungt på spillet og pressede Sunds-stammen tilbage til eget felt. Dygtig boldcirkulation blev afvekslet med hurtige fremstød over flankerne. Chancerne var adskillige, inden Flemming gjorde det til 1-0 for HIF. Kort efter fandt bolden vej til rusen påny, men den kyndige dommer fløjtede korrekt for offside.

Den mistede fane blev erobret tilbage

Et dykkende langskud på overliggeren var Sunds bedste mulighed. Andre mindre tilløb tog Formand Charlos sig sikkert af. Den algeriske dræber, Mohamed, stødte stiksværdet, gladius ind mellem skuldrebladene på en allerede vaklende modstander, mens  Haunstrup-traktoren satte det endelige nådesstød ind. Et lidt billigt straffespark til Sunds fik blot kosmetisk karakter.

Serbiske dansetrin

Yndigt så det ud
Den serbiske dansker, der sidste gang var aldeles døv for dommerens fløjten, gav i dagens kamp prøve på sit særegne talent for bosnisk folkedans, da han med et par livsfarlige ballerina-dansetrin tog bolden med sig væk fra den sprællende Sunds-målmand, væk fra det helt tomme mål og med sig langt, langt ud over sidelinjen.

Det kostede en fiber, et mål til Haunstrup og en god del værdighed. Det sidste blev dog fuldt genoprettet med en postmatch fuldt-ufoldet-konspirationsteoretisk-forklaring om boldens udprægede og dybt ekskluderende racistiske hvidhed.

Anden ungdom?

Oldboys holdet kender i denne sæson endnu ikke nederlagets bitre arseniksmag, og over en stille pils gav det anledning til at flere af de gamle gutter med drømmende blikke gled tilbage i tiden, til dengang de og HIF hærgede og regerede i toppen af serie 4.

Næste gang er det Gullestrup, der får fornøjelse af at møde de højtsvævende grønne ørne i fuld fjerdragt på jagt efter deres anden ungdom.
 
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar