Kampreferat Herning Fremad – Haunstrup IF


Det var top mod bund, da Fremad søndag eftermiddag lagde græs til mødet med Haunstrup IF.

Herning Fremad er gruppens suveræne førerhold med fem kampe, fem sejre, mens HIF på næstsidstepladsen kun havde én sejr med i baggagen, som blev høstet i den foregående rundes kamp mod FodboldHoldet Herning.

Ny mand mellem stængerne

Haunstrup IFs nye måmand, Tony the Tiger Tari
Haunstrup gav målmandsdebut til den colombianske springfrø, Thomas The Tiger Tari, der efter en al for lang skadespause nu er at finde mellem stængerne (og der skal han blive!). Dette gav så plads til, at Kaj Uwe Jensen kunne rykke ud i midterforsvaret til Henk da Boer.

Desuden var to normale Old Boys spillere, Klaus Running Man og Anders lille Pjævs, trådt til, da flere HIF’er var ramt af akut eksamensfeber.

Første kamp i Haunstrup var endt med en sikker 4-0 sejr til gæsterne fra Herning, så det kunne umiddelbart ligne en ren walk over for topholdet.


Mean Green Marching Machine

Men HIF gik disciplineret og viljefast til opgaven stålsatte på at følge op på de knaldhammerende gode takter fra side runde.

Alle mand kæmpede for holdet og for hinanden, og bolden blev spillet godt rundt nede fra forsvaret med gode stikninger frem til løbevillige kanter og angriber. Når så Herning kom fremad, var der god opdækning på de farlige spillere.

Det var tydeligt, at Fremad blev overrasket over den hårde modstand, der gjorde, at de ikke selv kunne få gang i deres spil, der først og fremmest var båret af enkeltmandspræstationer. Og med ét blev frustrationen større, da Rasmus Golden Boy Wonder efter et par aktioner, der ikke lige blev fanget af kammeraet, kunne sparke bolden i mål til 1-0 til gæsterne fra Haunstrup.

Et koldt skyl i den trykkende hede til Fremadfolket, der ikke lod til ved egen kraft at kunne løfte sig op igen. HIF-målet var lukket med lås og slå og foran det stod den nidkære vogter The Scorpion King, Don Tomasio Higuita og hans kongelige hird af hærdebrede forsvarere.

Men kan man ikke på den direkte måde, så må man bruge list og kneb, og det var lige præcis, hvad Herningfolket gjorde. Deres hurtige og teknisk velfunderede spilfordeler i trøje nummer 2, smed sig ned på græsset i HIFs venstre forsvarsside og rullet sammen i fosterstilling, gav han den overbevisende som mellemøstlig grædekone.

Mens HIF tøvede og ventede på, at dommeren skulle afbryde spillet, tog en Herningspiller bolden ned mod baglinjen, og da grædekonen så dette, fløj han op som en skoldet skid og glemte tilsyneladende alt om det 5-dobbelte benbrud, og så kunne Fremad ufortjent udligne. En bitter pille for de grønne at måtte sluge, da Herning indtil da ikke for alvor var kommet frem til chancer.


Schwein-streg!

Lille Schwein-streg i regningen

Hjemmeholdets charmetrolden med 2tallet på bagsiden havde en træls vane med at gå i ryggen på modspillerne, så da muligheden bød sig, mente midtjyllands Schweinsteiger (denne taste-grib!), at det var ved at være på høje tid at betale tilbage med en lille schwein-streg: et frisk skub i rykken på toeren, der fløj gennem luften som en vingeskudt pelikan.

Det brød hverken Fremad eller dommeren sig for alvor om, så gul kort til undertegnede.

(Indrømmet, som billedet vagt antyder, var jeg da ikke 100 procent i vater med den dom sådan lige på det grangivne tidspunkt.)

Det grønne imperium slår til igen 

Kort efter blev også Fremad en spiller mindre, efter at en af deres havde leget godstog på Mister Jones.

Og så var det, at HIF slog til igen. Et langt, præcist udspark fra Thomas i mål nåede over hovedet på en Fremadforsvarer og dumpede ned for fusserne af Anders, der efter et fornemt træk afsluttede fladt og knastørt med venstrebenet helt uden chance for Fremadkeeperen.

Klaus gjorde mig selskab med et gult kort efter en lidt for sen takling på – ja, gæt selv hvem – men end ikke med en mand i overtal, kunne Fremad ændre på stillingen.

En helt fortjent sejr til krokodillerne fra HIF, der fik sig endnu en herlig Herning-luns, der blev skyllet ned med det reneste kildevand.

MoM blev den nye torhüter Thomas Tari. 

Fremad bevarer 1. pladsen, mens HIF kravler op på fjerdepladsen. Næste weekend gælder det ude mod Vorgod-Barde.

* Alle billeder er fra Herning Fremads Facebookside, se flere her:
https://www.facebook.com/HerningFremad/posts/1111796128893487


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar