Vind IF - Hauanstrup IF: 3-3

De Grønne Slagtere gæstede i gårsdagens kamp titanerne fra Vind. Og i de første 60 minutter svang de knive og kødhammere så det sang i knoglerne på de blåklædte Udgårds-jætter fra (T)Vind, og HIF bragte sig foran hele 3-0 ved pausen.

Men så pludselig sank armen så tung, og de lurvede jætter lugtede helte-blod og rullede indover et Asgård i forfald, scorede tre gange og skaffede sig dermed remis.

Haunstrup IF tog hurtigt initiativet i 1. halvleg med god positionsfodbold og hurtig stiklinger frem mod de forreste angribere. Alligevel var det T-Vind, der fik straffespark, som de dog brændte, og generelt var hjemmeholdet helt uskarpe de første 60 minutters tid.

Slagne blåmænd

I stedet slog HIF kontra, og en spids aflevering fra Frederik, nåede Buster lige at skrabe ind mod mål, hvor en uheldig blåmand sparkede bolden det sidste stykke ind over mål.

Kort efter blev det også to nul, da undertegnede opfangede et udspark fra Vind, headede den videre til Buster, der flot løftede den over en modstander, inden han hamrede den i mål med venstreskøjten.

3-0 målet kom efter et godt løb på kanten af Buster og en præcist indlæg til tilbagevendte Rasmus Goal, der perfekte headede den i kassen.

Vind-skifte

Vind var nede, og måske derfor begyndte kampen at tage en træls drejning med mange skænderier, skubben og eftertaklinger. Desværre formåede vi ikke at holde hovedet koldt, men lod os rive med, hvilket senere resulterede i to gule kort, der skulle komme til at koste os dyrt.

Og så var det så, at en uhyrlig trold sprang frem af en ellers begravet æske: Tvind stak med ét sit afskyelige fjæs frem, og reducerede ud af intet til 1-3.

Og fra da af var det spil til ét mål. HIF havde enten ikke kræfterne, eller også glemte vi aftalerne om at blive ved med at spille fodbold, og ikke bare losse den ud i det efterhånden store sorte rum, der omgav det projektør-oplyste stadion.

Og så kørte (T)vind-bussen altså derudad:1-3 blev til 2-3 og slutteligt til stor jubel for hjemmeholdet også til 3-3.

Desværre kniber det generelt for de grønne at holde dampen oppe -  også i 2. halvleg, og derfor var vi ikke i stand til at forsvare, hvad vi én gang havde erobret.

Til gengæld er 1. halvleg værd at tage med og huske på med gode mål og godt spil mod en ellers meget ligeværdig modstander.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.