Haunstrup IF Old Boys - Fjelstervang IF Old Boys: 2-1


De grønne slagtere lukkede fornemt sæsonen af med en velfortjent sejr hjemme over rivalerne fra Fjelstervang, og dermed tager de grønne førstepladsen i gruppen, da hverken Gullestrup eller Vorgod-Barde, der stadig har én kamp tilbage, længere kan nå HIF.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at flertallet af de gæve grønne kæmpere nok helst havde set, at vi havde undgået at ende på førstepladsen, og derved får svært ved at tale os udenom oprykning til de skarpe drenges liga, men når modstanderen nu hedder Fjelstervang, er der ikke så meget at rafle om, for så stiller alle mænd op i fuld krigsmaling med skarpslebne stikke-og slagterknive.

Kampen mellem de to ærkerivaler blev en af de mest fairspillede i mands minde, og måske også derfor, blandt sæsonens bedste. Det var to topmotiverede hold, der mødte hinanden og begge hold formåede at spille en god omgang fodbold med gode kombinationer, individuelle detaljer og chancer.

Måske var afgørende forskel på dagen, at HIF stod bedst på banen, var bedre organiseret og derfor fik dæmmet godt op for Fjelstervangs normalt farlige offensiv - Thorkild, Klaus, Ismail med flere lod ikke mange røde spille igennem.

 Kampen bølgede frem og tilbage, og holdene skiftedes til at have overtaget. To gange slap Ryan, Det Grønne Lyn, igennem, men skød desværre begge gange på stolpen.

Men mål kom der dog, da undertegnede løftede bolden ind i feltet til den fremstormende angrebs-okse, Morten, som de røde kun kunne stoppe ved at bruge ulovlige midler, og så pegede dommeren korrekt på straffesparkspletten. Mohamed eksekverende og scorede sikkert til 1-0.

Glæden varede dog kort, for snart efter fik udeholdet udlignet efter en mindre opdækningsfejl hos de grønne.

Længe så det ud til, at det ville ende uafgjort, men ti minutter før tid sendte Niels Haunstrup et lumsk drejet hjørnespark indover, Fjelstervang-målmanden fejlvurderede bolden, og så lykkede det lige undertegnede at snitte bolden med skinnebennet, så den gik ind til slutresultatet 2-1.

Dermed blev der sat et flot punktum på en rigtig god sæson med sejr og en overbevisende førsteplads i puljen, hvilket blev fejret på behørig slagter-vis med smørrebrød og håndbajere.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar