Haunstrup IF - Aulum IF: 2-10


Hjemmeholdet blev fuldstændig udraderet og gik til sidst helt ned mod en overlegen modstander, der vist nok gemt et sted i rækkerne havde en enkelt reel serie 6 spiller med.

Efter et uendeligt tovtrækkeri om flytning af kampe, ønske om at spille 9 mod 9 med meget mere, mødte 'tryllekunsterne' fra Aulum overraskende nok op til kampstart 13-14 mand høj.

Men mod det hold HIF mødte på dagen, havde det nok været hip som hap, om vi spillede 11 mod 11 eller 9 mod 9 : Udeholdet var bare meget bedre, hurtigere og mere effektive.

Kom så gutter!
Aulum spiller i gult, der jo sjovt nok, lige siden Judas førte sig frem i netop denne farve, har repræsenteret forræderiet, bedrageriet, fejheden og kynismen.

Og så taler vi ellers ikke mere om Aulums usportslige tingen frem og tilbage, for så endelig at møde op med et hold spækket med spillere fra serie 3 und so weiter.

Kampen, sådan kort fortalt

På en smuk efterårsdag med sol, men rigeligt med mudder på banen stod det 0-3 ved pausen, og Haunstrup var endnu ikke rigtig kommet frem til nogen chancer. Til gengæld skal det siges, at holdet trods megen modgang, uheld og stort nederlag bevarede en god intern stemning, og længe forsøgte det bedste vi kunne. Kaj kæmpede bravt i mål til trods for den megen susen om ørerne.

I 2. halvleg kom vi så ikke alene frem til chancer, men fik også scoret.

Thomas Tarris kastede sig over en af sine specialiteter og hamrede et knaldhårdt frispark mod mål, som Aulum-målmanden ikke formåde at holde, og undertegnede kastede sig så over returen og sendte bolden i mål.

Endelig et grønt mål!

En ti-minutters tid stod kampen faktisk og vaklede, og HIF fik et lille spillemæssigt momentum med godt spil særligt over kanterne.

Det blev dog lukket eftertrykkeligt med to hurtige mål fra Au-lum(sk).

Coach Romvig var med på holdet, da HIF manglede mænd (jvf. vi trode at skulle spille 9 mod 9) og cheffen tog sagen i egen støvle og scorede et flot langskudsmål.

Efter det haglede målene ellers ind mod det trætte og efterhånden mere og mere demotiverede hjemmehold, der begik unødvendigt mange fejl, således at vi til trods for den klare niveauforskel dog endte med at tabe alt for stort.

Men ellers er der ikke så meget at sige, end at det bare er op på hesten igen og så se frem til, at vi igen møder et reelt hold, vi kan byde op til dans.

Inden vi når så langt, skal den udsatte kamp mod netop dagens modstander dog overstås på torsdag, og det skal jo så blive interessant at se, hvilket hold Aulum IF, denne gang vil kunne trylle op af den dybe, skidengule hat.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar