Gullestrup If - Haunstrup IF Old Boys: 3-4


Efter endnu en neglebider af en sejr mod Gullestrup indtager The Evergreens den øjeblikkelige førsteplads i puljen, og ligger nu gevaldig i farezonen for oprykning med kun én kamp tilbage i sæsonen.


Gullestrup giver garanti for gru og spænding

Kampene mod Gullestrup er på det sidste gået hen og blevet de mest målrige og samtidig de mest nervefræsende.

Scenen er sat, og begge hold indtager deres vante positioner: HIF påtager sig gladeligt rollen som de frembrusende stormtropper, der så snart sablen er sænket, i ét nu er over skansen og nådesløst slår til med lynhurtige nålestiks-operationer langt inde i fjendeland, indtil benene bliver tunge, og der bliver blæst til retræte.

Gullestrups artilleri tager gerne en halvleg om at blive kørt op af banen, sat i stilling og skyde sig ind på målet.

Men når så endelig  'Tykke Bertha', 'Lille David', 'Dora', 'Atom-Annie' og alle de andre store kanoner først har skudt sig varme, bliver det som regel rigtig hedt om det grønne øre. Gårdsdagens match blev ingen undtagelse fra den faste handlingsgang.

Den grønne angrebsbølge

Gullestrup forsøgte at spille bolden rundt, men kom i bekneb, når de blev presset hårdt i den defensive linje.

Efter 10 minutters tid fik HIF hjørne. Det lykkedes undertegnede at genere Gullestrup-keeperen tilstrækkeligt til at  Olé Larsens indlæg kunne gå i mål. 0-1 til udeholdet.

Kort efter var den gal igen og Morten kunne øge førringen til 0-2.

Det var paradoksalt, i det Gullestrup havde bolden langt størstedelen af tiden, og især Haunstrups venstreflanke blev igen og igen overløbet og nedtrampet af hjemmeholdets hurtigløber af en mutant:

12 procent mand, 88 procent hest og, ville flodhesten Dolph nok her have tilføjet: 100 procent ASSHOLE!, Men det vælger vi at undlade.

Sagen var den, at de hvides indlæg ikke stod mål med løbene med bolden, og hvis indlæggene endelig fandt en fri Gulle-mand, var afslutningen som regel lige så målrettet og effektiv som en velpolstret, halvslumrende mexikansk toldbetjent, hvis krop skriger på Siesta! 

Derfor druknede den megen boldomgang for de hvide i efterårsregnen, mens den tidligere Kibæk-spiller, Jens Lyn, med et fornemt vip med bolden øgede stillingen til 0-3 for udeholdet til pausen.

It ain't over til the fat lady sings

De grønne havde haft chancer til mere, men tre nul burde jo være en komfortabel føring, skulle man tro.

Men nej, det er som bekendt ikke over før den bredbringede dame har skrålet - eller i dette tilfælde den ranglede, gråsprængte kortholder har fløjtet for sidste gang - og fløjte holdt manden i sort af en eller anden årsag pludselig helt op med, hvilket resulterede i sammenstød og tacklinger, man normalt kun ser i den skotske fjerde division eller til nød i Ultimate Fighting.

Fløjten fik dog liv igen, da dommeren med ét vågnede op af sin døs, kom i tanke om, hvor han var, og med et fandt sig selv pegende på 11-meterpletten. Reducering til Gullestrup og 1-3.

Fra da af haglede kanonkuglerne ned mod det grønne mål, som springfrøen Kaj gjorde, hvad han kunne for at holde rent og nydeligt.

Lige lidt hjalp det dog, da Gullestrup reducerede yderligere til 2-3, og nu lugtede blod og gevinst, ikke ulig en Låseby-Svendsen med udsigt til nok en nedrykningtruet ejendom.

Den anatolske kriger 

Heldigvis for HIF var Ismail med på holdet. Den evige kriger fra Den Anatolske Højslette, fightede og sled sig opportunistisk igennem spark og glidende tacklinger, og lige som han ville afslutte, blev han taklet med det resultat, at bolden fløj i en høj blød bue over målmanden, og så stod der 2-4 til HIF.

Gullestrup lagde sig dog ingenlunde frivilligt ned. Deres målmand, der ligeså meget huserede som markspiller, gik med frem, og da ingen af de grønne gik imod ham, tog han chancen langt udefra og scorede et mål, der lod Kaj sprælle i overfladen, som en hjælpeløs frø i et iltfattigt-frosset bassin.

Til stor held for de grønne løb tiden ud, og HIF kunne sætte sig behageligt til rette i puljens førersæde.

Nu bliver det alt sammen afgjort i sidste runde, hvor HIF hjemme møder arvefjendernes arvefjende, Fjelstervang.

Det bliver spændende. Fire hold har stadig mulighed for at rykke op: Haunstrup, Gullestrup, Vorgod-Barde og Fjelstervang. Let the games begin!


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar