Vinding IF - Haunstrup IF: 2-1

Ærgerligt nederlag til de grønne efter en rigtig god første halvleg, men egne fejl og en tvivlsom dommerkendelse var lig med nul point med hjem til Haunstrup.

Syndflodens vande faldt i kaskader ned på de grønnes hærdebrede pandebrasker og en ellers udmærket bane i Sørvad, var forvandlet til Ditmarsken for Kong Hanses soldater.

God 1. halvleg

Elementernes rasen til trods indledte de grønklædte hirdmænd klar beds, de kombinerede og sad højt på deres modstandere. Det resulterede i adskillige chancer, en af hvilke frontløberen Buster omsatte til fortjent en udebaneføring.

Var sækken i denne periode blevet lukket og snøret forsvarligt med et par mål, tyder meget på, at hjemmeholdet ikke havde rejst sig igen: både Christian og Lind med flere kom til store chancer for HIF.

Men mod slutningen af 1. halvleg var det som om Haunstrup gik ned i kadence og det gav de rødklædte mod på tilværelsen, et par dommerkendelser der gik  de rødes vej formåede yderligere at frustrere HIF-spillerne, og derved forsvandt det spillemæssige momentum.

Egne og andres fejl

I 2. halvleg lod Haunstrup sig falde langt tilbage og forfaldt lidt for ofte til mere at sparke bolden frem end at spille. Dette til trods udgjorde Vinding endnu ikke en større angrebstrussel, de tiltag der var kommet fra den side tog Kaj i mål sig sikkert af.

Desværre blev et unødvendigt boldtab i de grønnes egne rækker katalysator for et afgørende skifte i kampens karakter: Vinding erobrede let bolden og sendte den forbi Kaj og ind i mål til udligning 1-1.

En sammenbidt dommer delte to gule kort ud til en HIF-spiller og så blev det yderligere op af bakke. Senere fik han dog følgeskab af en rødblusset.

Men en ulykke kommer som bekendt sjældent alene: i en situation, som Thomas Tarri lod til at have kontrol over hvor han med bolden i eget felt var i en lettere infight med en Vindingspiller, dømte dommeren helt uforståeligt for alle de grønklædte, straffespark. Vinding scorede sikkert, og HIF formåede ikke at udligne i løbet af det resterende kvarter.

Et bittert nederlag mod en modstander vi burde have kunnet tage tre point fra.

Næste tirsdag gælder det returkampen mod Vind, og stiller de op med samme hold som sidst, kræver det en gennemsolid indsats fra de grønne over alle 90 minutter, hvis vi skal komme hjem med point.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.