Haunstrup If - Nr. Vium GF: 2-1


Topholdet Nr. Vium  kom sjoskende med sejrsikre attitude med breezers og øl på køl til en tidlig oprykningsfest på Haunstrup Stadion. De havde dog i den grad gjort regning uden vært, for The Hulks var ingenlunde i gavehumør, men stjal i stedet festen fra de frådende blå-gule skrige-papegøjer.

Tidlig føring til papegøjerne

De gul-blå fra Nr. Vium kunne med en sejr selv klare ærterne og sikre sig oprykning inden sidste gruppekamp. Og de medrejsende Nr. Vium-tifosi fik sig da også en ekstra sjus i bægeret, da udeholdet efter et kvarters tid gjorde det til 0-1.  Palles Gavebod blev åbnet efter en misforståelse mellem Kim i mål og Ismael på højre back.

Kim havde i dagens anledning to kasketter på, da han også fungerede som spillende coach for Michael Jensen, der for tiden giver den som globetrotter i Japan.

Nr. Vium var fuldtallige - også på udskiftningsbænken, mens HIF i dag måtte nøjes med en enkelt udskifter.

De mere velpolstrede Nr. Vium gæster sad i begyndelsen ret så mageligt på kampen, men ved forbilledlig fight mere end godt spil kom underdogs'ne tilbage i en intens kamp præget af hårde nærkampe.

Et godt rush på fløjen af Frederik efterfulgt af en god flad aflevering ind mod mål resulterede i straffespark til De Grønne, da Nr. Vium-målmanden som en anden damptromel lavede pandekage ud af Rasmus Lind. Anfører Thomas Tarri eksekverede, og så var der balance i regnskabet.

De skrigende halse kommer til kort

Den mulighed havde udeholdet ikke lige haft med i deres forestilling om en ren walk-over, og det satte sig gevaldigt på humøret hos de blå-gule, der derefter skreg sig om ikke blå-gule, så i hvert fald høj-violette i masken. Det brød dommeren sig ikke synderligt om, så han takkede for skønsangen med en velfortjent ostemad.

Pludselig var kampen vendt på hovedet, og det var HIF, der pressede på, og et par gange var de grønne tæt på at hive den sidste fjer af den gul-blå skrig-fugl, uden dog at få ordentlig fat.

Kampen bølgede frem og tilbage med flere hårde frispark og uhøvisk tale. For HIF gav lejesvenden fra Silkeborg, Anders Romvig, prøver på sin kunnen som Smadremanden, mens Ismail måtte tage imod et gul kort, da hans højre støvle åbnede frisørsalon og studsede håret og lidt til på en blå-gul kanariefugl.

Nr. Vium var nede i en bølgedal, og de grønne forsvarsrækker med Kim, Kaj, Tarri, William og Ismail strammede effektivt den defensive skrue.

Og så, et kvarter før tid, fik HIF hjørnespark.  Blandt orker og to-meters trolde steg lille Ejbye til vejrs og headede bolden imellem grabberne på modstander-målmanden og ind i nettet.

Derefter lod de gul-blå primadonnaer bold være bold og stemte sammen i mange trælse arier for manden i sort, heldigvis, for det sikrede endegyldigt HIF de tre point.

På fredag gælder det så sidste turneringskamp inden sommerferien ude mod Skjern.     


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar