Haunstrup IF vs Borris IF: 3-3

Det fynske bøgetræ aka salige Ricardo sagde altid at 2-0, er den farligste føring i fodbold.

Hvis der endnu var nogen, der tvivlede på visdommen i disse ord, var han tydeligvis ikke til stede på Haunstrup Stadion tirsdag aften, for her satte HIF i løbet af 2. halvleg en ellers sikker 2-0 føring over cykelstyret og måtte til slut tage til takke med det ene point mod Da Boyz.

God grøn begyndelse …

Det begyndte ellers så godt for HIF mod Borris (udtalt Boyz ikke Boris, som i Boris Jeltsin!) kampen var kun et par minutter gammel, da målet til 1-0 kom i hus.

Ismail forsøgte sig efter et par driblinger med et skud, der blev afrettet af en Boyz’ fod, og så kunne undertegnede nemt snuppe bolden, afdrible målmanden og gøre det til 1-0 for Die Grünnes.

Et kvarter senere var det så den ‘Anden' Jens med efternavnet Dahlin, der trak en Lundin, og gjorde det grimme ved de blåfarvede drenge-smølfer, efter at Rasmus Lind måske lidt ureglementeret havde brugt et stykke af underarmen til at tage bolden med sig.

Men 2-0 til HIF og så burde alt jo være fryd og gammen. Boyz kom i første halvleg til nogle enkelte friløbere, men dem tog Kaj Jensen i mål sig sikkert af.

Speed-te og sove-te

Hvad der skete i pausen står lidt uklart,  men at Boyz må have fået pebbet pauseteen om med energidrik og ren metamfetamin, er der vist ingen tvivl om, mens The Hulks må have kigget alt for dybt i kruset med Yogi Tea Bedtime.

Boyz mødte op som forvandlet fra 2. halvlegs begyndelse - smølfinerne var taget ud til fordel for tackle-smølf og Vil-Vinde-smølf - .

Et klodset straffespark fra HIF’s side fik tændt op under udeholdet, der piskede ind over HIF’s højre forsvarsflanke. 1-2 blev til 2-2 på et flot hovedstødsmål, inden blåmændene minsandten bragte sig foran: 3-2.

I lange perioder af 2. halvleg var det HIF, der var tegneseriefigurerne -  nok nærmest Gammel Smølf og Opgivende Smølf - . Panik-smølf sad uden på tøjet, og der var ikke mange afleveringer med adresse på i denne periode.

Mod slutningen skete der dog noget, der igen tændte op under Vrede smølf:

Boyz gik til makronerne og lavede nogle ganske hårde frispark, et af disse blev dømt og en meget tændt Tarris kanonerede kuglen helt op i  målhjørnet uden en Kinamands-chance for Boyz’ keeperen.

Ærgerlig men fortjent point til Boyz

3-3 blev slutresultatet. HIF kom til flere gode muligheder mod slutningen, men set over alle 90 minutter var det ikke uretfærdigt, at også udeholdet kunne tage ét point med hjem.

På søndag skal HIF i ilden igen, når de på udebane møder altid slemme Vorte Barfod.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.