Hammerum IF Old Boys – Haunstrup IF Old Boys: 0-0



En lige kamp endte med et helt lige resultat

Efter et kortere lejeophold hos rivalerne fra Sunds Hellboys lykkedes det undertegnede at finde vejen hjem til startopstillingen og The Green, Green Grass of Home.

Lidt smørelse hjalp nok et godt stykke af vejen - dog ikke i form af grønne jyske dollars, men derimod i flydende form og pakket ind i grøn aluminium med de helt rette procenter.

Det rødblusede hjemmehold lagde klart bedst ud med spillemæssigt overtag, mens det kneb for HIF at få afleveringerne til at hænge sammen.

Til gengæld var defensiven solid som armeret beton i menneskelig skikkelse af Thorkild, Klaus, Tom og Ismail. Fandt Hammerum alligevel igennem en enkelt gang eller to, stod Thomas Tarri springklar i målet.

Selv om Haunstrup især i 2. halvleg kom væsentligt bedre med, var det ikke mange store muligheder, som HIF kom til – det var flere gange lige ved og næsten med afleveringer, der lige savnede den allersidste præcision.

Lidt brok var at høre fra de lokale, da Ismail løftede benet og brugte støvlen til ansigtsmassage omkring næseryggen på en veltempereret modstander. Men dommeren så nu ikke grund til at gøre et større nummer ud af sådan en bagatel, især ikke da den var utilsigtet.

Mod afslutningen opstod pludselig en gylden mulighed for de grønne, da bolden fra Flemming sprang videre til undertegnede. Desværre flugtede sigtet ikke med målet, og så kom der ikke noget ud af det heller.

Ét point til hver, og så står den ellers på besøg fra Sunds Hellboys, når de næste onsdag bliver sat på evig-grøn-Haunstrup-græs.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar