Videbæk IF Old Boys – Haunstrup IF Old Boys: 1-4


Da den røde Old Hellboy-trøje er smidt til sommervask skiftede denne skrivende kamæleon fluks til grøn og fik dermed mulighed for en fornøjelig gæsteoptræden med The Evergreens i holdets sikre sejr mod De hvii’e fra Videbæk

Der var hedt som det ellers kun bliver midt på dagen i en ægyptisk slangerede, da de grønblusede efter en let, en ganske let opvarmning tog opstilling mod hjemmebane favoritterne fra Videbæk. Det hvidblusede hold så stort på vejrliget og den nådesløse sol og kastede sig som hvide visigotere mod Roms evige porte.

Videbæk gled gennem de grønne forsvarsværker som en kniv gennem blødt smør. Stadionuret viste, at der var spillet et minut og 35 sekunder, da Kaj Jensen i mål måtte se sig passeret i mål. 1-0 til hjemmeholdet og i det første kvarter af kampen så det ud som om det ville blive en lang sej tur op af Golgata for de pressede mænd i grønt.

De grønne slagtere strikes back

Dog var det som om at de hvii’es bersærkergang stilnede af i takt med, at varmen fik overtaget, og kræfterne veg. Omvendt havde De grønne slagtere fra Haunstrup sparet på kræfterne og svang nu Skinkekniven med en øvet lethed.

Første stik blev sat ind da Mohamed sendte et frispark afsted, som en hvid forsvarer headede videre mod mål, hvor målmanden havde lavet handskerne ligge for længe i smørkrukken, så at bolden gled mellem hænderne og ind i mål.

Derpå fulgte et par hurtige mål: et godt rush af Jonas gav mulighed for, at Flemming let kunne sparke bolden i mål, dernæst scorede Mohamed, Jonas og Jens Dahlin til stillingen 1-4.

Videbæks forsvar smeltede væk i varmen, og det grønne forsvars sikre indgreb og intern strid på hjemmeholdet ordnede resten, så at HIF tog en flot, men set især på baggrund af 2. halvleg, også helt velfortjent skalp, kravler op på andenpladsen i gruppen, og så er der ellers dømt sommerpause for alle hold.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar