Videbæk IF – Haunstrup IF: 1-1The Hulks svedte uran i stride radioaktive strømme, udsatte som de var for en nådesløst bagende sol og et ungt boldsikkert og hurtigløbende modstanderhold. På chancer var uafgjort dog mere end fortjent.

It’s getting hot in here

HIF manglede et par af de faste spillere i udekampen mod nr.3. Videbæk IF. Hjemmeholdet lagde stærkt ud, og det helt unge Videbæks hold hurtigere boldomgang og generelt hurtigere fødder pressede det ældre Haunstrup-hold helt tilbage i eget felt.

På et hurtigt gennemspillet angreb med indlæg fra fløjen gjorde Videbæk det hurtigt til 1-0, med lyst og mod til meget mere. Det lignede en gevaldig svær opgave for de trængte HIF’ere.

Alligevel lykkedes det bid for bid de grønne at vinde terræn tilbage. Og især Rasmus Golden-boot begyndte at røre på sig i front med nærgående forsøg og konstant pres på de fysisk mindre Videbæk-drenge.

Når de hvide-blå hurtigløbere kom igennem, stod Storm, Jonas og Kaj klar til at ekspedere bolden ud af farezonen. HIF kom chancemæssigt tættere og tættere på med to afslutninger på overliggeren og andre gode muligheder.

Med organisation og fysik kom HIF tilbage

Da The Hulks gradvist fik organiseret sig bedre, begyndte at rulle med holdets mange mægtige muskler og varemærket, den konstante fight, blev genfundet, så blev det faktisk muligt at sætte sig igennem over for de letbenede, men derfor også fysisk underlegne hjemmedrenge.

På et af disse gennembrud, hvor undertegnede med lige dele dribling og skulderskubben maste sig igennem, måtte Videbæk begå frispark uden for feltet. Rasmus Goldenbeck sparkede, og selv om bolden ikke blev sparket specielt hårdt eller præcist, gik bolden via målmandens handsker og i mål.

Mod slutningen af kampen fik begge parter store chancer for at løbe med alle 3 point. Kaj fik i en en-mod-en situation fornemt reddet i det grønne mål, mens José måtte se sit skud gå tæt forbi mål efter et langt sololøb på kanten.

Et point og HIF holder endnu fast i 1.pladsen, men med et forspring, der nu er skrumpet til ét sølle point i forhold til forfølgerne fra Fjelstervang!

Næste søndag gælder det hjemme mod Værs’go-Vorte-bar-fod.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar