Haunstrup If Old Boys – Alheden IF Old Boys: 1-1Det blev en deler, da gruppens nummer et og to tørnede sammen. De skrigende halse fra Frederiks er nok dygtige boldspillere, men al-heden steg til knoppen, og så så de både rødt og gult.

Tovlig-mandsgenet fra Alheden

Dagens modstander har hjemme på Alheden, der mennesketom, som den engang var, på Frederik 5.s tid i 1700-tallet blev befolket af indhentede kolonister fra bredderne af Rhinen. Mange fandt dog forholdene så utilfredsstillende, at de forlod stedet igen og drog til Rusland eller tilbage til Tyskland.
Nogle er dog nok blevet tilbage og har således båret arvemassen frem til de hvide-og grønklædte tovlig-folk, der mødte op Haunstrup stadion. 

Vestens sidste vilde viking var i alle tilfælde med og gav rigelig med sang og nidviser af sig.

Ligeså var et par andre stykker, der sagtens kunne have både tyktflydende slavisk primadonna-blod i årene og sprog og gestik som en mavesyg italiano fanget i en bilkø på autostradaen den første sommerdag.

HIF kæmpede med de dygtige boldspillere 

Med andre ord, gæsterne gav konstant hals af sig som skabede hunde, hvilket var ret unødvendigt, for koncentrerede de sig bare mere om fodbolden, var Alheden et rigtig godt boldspillende hold med god organisationsforståelse. Teknisk er det nok det bedste hold i gruppen. 

Selv da dommeren lavede synsprøve på dem med både gult og rødt, formåede udeholdet at skabe chancer og organisere sig godt ud af HIF’s overtalssituation.

Mohamed gjorde det til 1-0 for de evigt grønne efter godt kombinationsspil med Dahlin, men Haunstrup formåede ikke at udnytte de store tilbud, der blev flere som kampen skred frem, og hede-drengene blev færre og færre på banen.

Dahlin havde et skud på stolpen, Niels Haunstrup et skud på overliggeren, mens Peter fik kampens største chance. Ulven Peter ventede måske en offside-kendelse fra dommeren, og så blev det kun til et vagt skud ved siden af mål. 

Thorkild, Thomas og Klaus havde det meste af tiden godt fat i hede-mændene. To gange slap modstanderen dog igennem sprækker i murværket: første gang scorede de sikkert, men anden gang sørgede en feberredning fra den sprællevende skraldemand i mål, Kaj Jensen, for at de skrigende hedninge fra heden ikke fik sat et alt afgørende stød ind mod ridderne i grønt.

1-1 endte det altså. Næste onsdag venter endnu en svær modstander, når HIF gæster troldmændene fra Gullestrup IF. 

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar