Troldhede IF – Haunstrup IF: 1-7

HIF bidder bidsk tilbage efter nederlaget til Vorgod-Barde med en flot kollektiv præstation. De grønne hager sig dermed fast i haserne på Fjelstervang inden næste uges topopgør mellem de to ærkerivaler.

Efter kollapset mod Vorgod er HIF pisket til at vinde de sidste kampe for selv at kunne afgøre sin skæbne. Gårsdagens kamp skulle også vise om The Hulks havde styrken til at rejse sig oven på skuffelsen.

Under en nådesløs tropesol, på en knastør bane hård som beton og branket brun af det gule øje i det høje, rejste HIF sig med en fornem præstation mod et hjemmemandskab, der var bedre en resultatet lader forstå.

Kynismen til forskel

Den store forskel mellem de to klubber var HIF´s præcision og kynisme, der rent tog pusten var det prustende hjemmehold, hver gang de var lige ved at æde sig ind i kampen, rent spillemæssigt forstået, for scoringsmæssigt skabte The Hulks i sær i første halvleg en næsten uoverstigelig afstand med en føring på 5-1.

Føringen skyldtes ikke mindst hurtige gennembrud på kanten, skabt af Frederik og José, som hjemmeholdet ikke kunne dæmme op for. Frederik scorede selv to gange, og et straffespark blev også begået imod samme Frække Frederik, som Mohamed sikkert omsatte til mål.

Men hele vejen rundt i 1. halvleg var der godt styr på sagerne. Kaj, Jonas og Mohamed lukkede effektivt af i defensiven, og så kunne Haunstrup ellers næsten score efter behag.

Coach Romvig satte sig selv ind i varmen, og leverede straks varen med et fint mål, og også Christian, Cristiano brød igennem lydmuren med karrierens første mål for Grønskjorterne med et køligt lob, hvor bolden som en luftballon svævede på himlen blå inden den fandt sin destination bag en flaksende Troldhedemålmand.

Troldhede var kommet til et par skud på stolperne, men manglede effektivitet og den sidste præcision foran mål, det som HIF havde i overmål.

I 2. halvleg tabte The Hulks meget af spillet, og Troldhede sad igennem hele halvlegen på bolden og pressede udeholdet helt tilbage i feltet. Men lige meget hjalp det, for først José og senere Mohamed satte kniven i ryggen på de ikke videre heldige Troldhede-folk. Mohamed scorede efter en ren spadseretur igennem forsvaret med et nærmest fornærmende kølig lob med venstrepoten i den ellers smeltende sommervarme.

7-1 sejr og så er scenen sat til det rene drama, når nr. 1 Fjelstervang og nr. 2 Haunstrup torsdag støder sammen i Slaget på heden.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.