Haunstrup If - Vorgod-Barde IF: 3-4

HIF led et ærgerligt nederlag mod et Vorgod-hold, der fik det optimale ud af kampen. Resultatet sender HIF ned på gruppens andenplads, der nu toppes af Fjelstervang, 2 point foran Haunstrup

Det begyndte med fuld fart over det grønne felt, der var tale on rent powerplay, hvor gæsterne var presset helt tilbage i eget felt, mens HIF vadede i chancer. Det håndfaste greb om kampen forsvandt dog efter et kvarters spil, da Vorgod på deres første chance overraskende gjorde det til 0-1.

En grim overraskelse i den bagende hede for de grønne, der helt tabte pusten, og fra da og indtil en 20 minutter før tid leverede noget af det dårligste og mest usammenhængende spil, som sæsonen endnu har budt på. Vorgod derimod spillede deres spil optimalt, omsatte deres 5-6 chancer til fire mål og kæmpede ellers alt, hvad de kunne.

HIF-spillerne stod alt for langt fra deres modstandere, afleveringer, der i begyndelsen af kampen sad lige i skabet, rendt ud i det glohede sand. Chancer og optræk til sådanne manglede hver gang det sidste, mens den defensive organisation, der normalt udgør rygsøjlen i Haunstrups spil, var bleven skør og slap i sommerheden, og boldene blev ikke clearet.

Ismail udlignede med et fantastisk langskudsmål, sit første mål på holdet, men Vorgod kom hurtigt foran igen. José mindskede afstanden med sit mål, Rasmus Goldenbeck yderligere med et brag udefra, men i mellemtiden var Vorgod kommet på fire scoringer, og til trods for 20 rigtig stærke minutter før dommerfløjt, kunne HIF ikke gøre yderligere indhug.

Det skal med, ikke som en undskyldning, men som en forklarende omstændighed, at dagens dommer dømte ufatteligt mange mere end tvivlsomme offsides mod hjemmeholdet i afgørende situationer, og det medførte, at fokus i nogen grad forsvandt fra selve spillet.

Hvis 1. pladsen skal generobres, kræver det sejr i de sidste fire kampe – også mod Fjelstervang på udebane – .Om to uger gælder det dog først Troldhede på udebane, og som Vorgod så tydeligt viste, skal HIF altså yde sit bedste hver gang for at vinde.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar