Haunstrup IF Old Boys - Hammerum IF Old Boys: 1-1

Hammerum IF scorede i de døende minutter, og så måtte HIF nøjes med det ene point.

På den første rigtige forårsdag lagde Haunstrup Stadion græstotter til anden runde i Old Boys turneringen. HIF sad over den foregående onsdag, så benene var om ikke friske så da nogenlunde lige, og de værste åreknuder var efterhånden blevet glattet ud.

Derfor lagde HIF også bedst ud og pressede Hammerum med højt pres og hurtige løb fra Ryan i front. Et indlæg fra Lucas strejfede en rød mand, skiftede retning og endte for fødderne af Ryan, der i to omgange gjorde det til 1-0 for hjemmeholdet.

Hammerum var ganske gode i boldomgangen, men uden rigtig at blive farlige. I 2. halvleg havde HIF to-tre store chancer til at øge føringen, men skarpheden og præcisionen i den den sidste aflevering manglede. Med fem minutter igen røg Ryan ud på et noget hårdt dømt gult kort.

Et noget frustreret Hammerum-hold greb i et par dødboldsituationer til en værre omgang ryk, skub og falden. Og det var imens et sådant stod på, at gæsterne udlignede til 1-1 på en flot halvflugter, som Kaj i mål ikke kunne gøre meget andet ved end at måbe.

Og derved blev det. Lidt ærgerligt og unødvendigt at de tre point svandt ind til kun et enkelt i forårs solnedgangen, men det må så gøres bedre næste onsdag, hvor The Evergreens drager på togt til Sunds.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.