Haunstrup IF – Fjelstervang IF: 5-3

Et brag af en topkamp mellem nr. 1, Fjelstervang og nr. 2, HIF, endte med en overraskende, men fortjent sejr til de grønne, der dermed også overtog førstepladsen i gruppen.

Topbrag

På en lummer søndag eftermiddag tog et spændt og tændt HIF hold mod de røde lokalrivaler fra Fjelstervang, der i de to første kampe overbevisende har fejet al modstand af banen. Men fraset kampens første ti-og de sidste ti minutter sad et taktisk yderst veldisciplineret og særdeles løbevilligt Haunstrup-hold på såvel kamp som på de røde forhåndsfavoritter.

Thomas Tarri åbnede ballet med, hvad der efterhånden er en specialitet: et knaldhårdt frispark, der ikke levnede Fjelstervang-keeperen nogen chance.

Rasmus Goldenbek havde mulighed for at øve føringen med et hovedstød, der sneg tæt over mål. Lidt senere gjorde han dog skaden god ved at score til 2-0 ved køligt at afslutte et nydeligt gennemspillet angreb.

2.halvleg

Den stod altså uventet 2-0 ved pausen, og nu gjaldt det for de grønne om at bevare roen og koncentrationen, når Fjelstervang i 2. halvleg måtte sætte storseglet til.

Og udeholdet fik også skabt fornyet spænding med en reducering, men modsat tidligere kampe, holdt HIF fast i konceptet og koncepterne. På et perfekt servet hjørnespark fra den genkomne Michael Jensen, fik Mohamed presset en modstander til at begå selvmål, og så stod det 3-1.

José gjorde det til 4-2 efter et flot indlæg fra fløjen, mens William ’Erobreren’ klemte det sidste luft ud af den haverede røde gummibåd med et tænkt indlæg, der undervejs udviklede sig til en fornem svævende bold, der valgte at gå eller nærmere flyve sin egen vej over keeperen og ind i mål. Det fik derfor kun kosmetisk effekt, at Fjelstervang kunne reducere på straffespark til slutresultatet 5-3.

Kollektivet sejrede

Alle Hulks fra Haunstrup spillede suverænt sæsonens hidtil bedste kamp. Den gode organisation, de 14 mands hidsige fightervilje og gensidige opbakning tog brodden af Fjelstervangs giftige offensiv.

Et sammensvejset kollektiv krydret med gode enkeltmandspræstationer fra Kaj i mål, over Thomas’ dommedags frispark, til Jonas løbevillighed, Ismails taklinger, der sad, hvor de skulle, hver gang; en effektiv offensiv, og en bænk, der var klar til kamp, så snart fødderne kom inden for kridtstregen.

Næste lørdag skal The Hulks forsøge at bevare både momentum og 1. plads, når det på udebane gælder mod Nr. Vium GF.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.