Haunstrup IF Old Boys - Gullestrup IF OLd Boys 4-1Strandsandalerne var på ny parkeret i skoskabet, og de grønne arbejdshandsker i stedet skruet solidt på, da HIF effektivt flåede fjerene af den hvide hanekylling fra Gullestrup, der fire røde streger på kinden rigere og med hængende hanekam blev sparket retur til satellitbyen i nord.

Nyt blod

Det var et forstærket HIF-hold, der mødte op til gårsdagens match mod Gullestrup. Efter at Kibæk Old Boys er gået nedenom og hjem, har den arbejdsomme wingback Jens 'Langkniv' nu svoret de grønne evig troskab, og også fra Herning er der kommet nyt blod med tilgangen af en ny Bomber Harris, i skikkelse af  Morten 'målmager'.

Kampene mod Gullestrup er som regel meget lige og intensitetladede. I går var ingen undtagelse. Gæsterne lagde bedst ud, men midterforsvaret bestående af en høj og en lille, henholdsvis Thorkild og Thomas (TT), lugede effektivt ud i det hvide ukrudt.

To straffespark

Efter et kvarters spil kom det første mål, da undertegnede tog en længere dribletur fra egen banehalvdel, lobbede bolden frem mod Michael 'Manniche', der nærmest puffede bolden forbi målmanden og ind i mål. 1-0 til hjemmeholdet.

Glæden varede dog kortere end selv en dansk sommer, for gæsterne fik tilkendt et straffespark, efter at Ismail havde mistet tålmodighed med sin modstanders driblen frem og tilbage og simpelhen valgte at høste ham med leen. Gullestrup scorede og på ny balance i regnskabet.

10 minutter efter var det dog hjemmeholdets tur til at score på straffespark, en kendelse udeholdet opponerede på det kraftigste imod. Flemming var dog iskold og gjorde det køligt til 2-1 for The Evergreens.

En stedsegrøn mur

Gullestrup forsøgte igen i 2. halvleg, men til trods for flere gode spillere og overvægt i boldbesiddelse løb det mere eller mindre ud i den jyske sandjord, hver gang de stødte mod den grønne mur og keeper Kaj i mål.

Så i stedet for reducering, udbyggede HIF førringen, da en hvid forsvarspiller stod og nølede med bolden, gav undertegnede ham en solid ishockeytackling med skulderen og serverede derefter bolden for Mohamed 'Zidane', der behersket krøllede bolden i mål.

Gullestrup-spillerne begyndte nu at bruge mund som et stukket dyr med fire ben og en tryne.

Men lige lidt hjalp det for, igen befandt det hvide forsvar sig med begge ben i spinaten, Arne fik presset en af deres spillere til at lave en dårlig aflevering tilbage til målmanden, undertegnede opfangede bolden, rundede målmanden og sparkede i to forsøg bolden i mål til slutresultatet 4-1.

En effektiv og velorganiseret holdpræstation af de grønne, der giver god optimisme frem mod næste onsdags altid svære udekamp mod de evige lokalrivaler fra Fjelstervang.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar