Haunstrup IF Old Boys – Sunds IF Old Boys: 3-2Mens byfesten buldrer derudaf holdt The Evergreens de grønne faner højt med en sejr over et rigtig godt Sunds-hold, der var blevet forstærket med en tidligere HIF-spiller, der nu giver den som rød lejesvend. Røde Romario gjorde comeback for HIF, mens Thomas ´The Tiger’ Tarri sprang som en løve i det grønne bur.

Sunds mødte op med det stærke arsenal, da de onsdag aften gæstede ’De Grønne Slagters Park’, og de første 10 minutter af kampen dominerede gæsterne da også totalt.

Men som så ofte før slog HIF til på kontra og ramte forsvaret, Sunds evige Akilleshæl, med et veldrejet sværdhug: to gange inden for få minutter gjorde Flemming det til henholdsvis et-og dernæst to nul til hjemmeholdet.

Det var en kold dukkert for et ellers velspillende Sunds-hold, der havde dygtige tekniske spillere med, som tvang HIF til koncentreret defensivt spil.

Før pausen bragte Niels Haunstrup HIF på 3-0 på endnu en hurtig omstilling, og så skulle man jo tro at den sæk var ude.

Sækken genåbnet

Men i 2. halvleg fik Sunds reduceret to gange: første gang efter lidt for passivt spil af HIF og anden gang på en mulig offside, men Sundsspilleren var iskold og chippede køligt over den fremstormende Thomas Tarri i mål.

’Røde Romario’ kom på banen igen for HIF efter ungefär tres års pause, mens den tidligere HIF-dreng, Steffen Storm, gjorde debut i de svovlstinkende røde klæder.

Det begyndte for alvor at brænde på for Die Grünnes, og de røde smådjævle fra Sunds kunne tydeligvis lugte blod på deres afskyelige trefork.

Det krævede intens fight og et tigerspring fra manden i det grønne mål at holde Sunds fra det lækre pointfad.

Det lykkedes og de slidte HIF-spillere kunne dernæst i sindigt trav finde vej over til teltet, hvor de blev bespist med pizza og kage og modtog hele folkets hyldest.


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar