Afslutning på forårssæsonen

Haunstrup sluttede af med nederlag i de to sidste kampe i forårsrunden mod henholdsvis Sunds og Bording.

Haunstrup IF - Sunds IF: 1-3

Med kun to kampe resterende og uden chance for at nå noget, besluttede holdet med coach Anders Romvig i spidsen at satse på at indarbejde et nyt spilkoncept: gå efter langt større boldomgang og så ikke skele så meget til resultatet.

Denne del lykkedes ganske godt, da holdet i begge kampe formåede at fastholde bolden i egen rækker og spille bolden frem fra forsvaret, over midtbanen og frem til angriberne.

I den svære kamp mod førerholdet Sunds, gav HIF de røde kamp til stregen, til trods for at Sunds var klart overlegne i hurtighed og individuelle færdigheder. Desværre rakte en god fight ikke til point, så HIF måtte nøjes med æren og et relativt snævert nederlag på 1-3.

Bording IF - Haunstrup IF: 2-0

Heden lagde sig tungt og kvælende på Bordings flotte stadion, da de grønne stødte sammen med blåmændene fra Bording.

1. halvleg var en ensidig affære med Haunstrup i suveræn spillemæssig dominans mod et meget afventende hjemmehold.

HIF forsøgte at økonomisere med kræfterne efter bedste evner, da vi ikke havde udskiftere med, men det holdt hårdt i den sitrende varme.

Til trods for den klare overvægt i spil kneb det med på den sidste tredjedel af banen for HIF at få åbnet det tætpakkede Bordingforsvar . Bedste forsøg var et flot dykkende frispark fra Thomas fod. Så derfor 0-0 ved pausen.

I 2. halvleg begyndte kræfterne og koncentrationen i spillet at sive ud af de grønne hirdmænd, og de manglende udskiftere kunne mærkes. Bording fik på et afrettet frispark gjort det til 1-0 og 2-0 blev det senere på en bold, der nok skulle have været ekspederet ud af de grønnes straffesparksfelt.

2-0 til hjemmeholdet blev også slutresultatet i en kamp, som HIF var spillemæssigt bedst i, men altså uden at formå at omsætte spil til mål.

Status

Sunds bliver oprykker fra puljen a point med Engesvang men med bedre målscorer mens FodboldholdetHerning kommer ind på tredjepladsen.

Især de to første hold har været gode, og bortset fra storsejren på 7-1 mod Hammerum IF, kom Haunstrup aldrig rigtig fra land mod modstandere, der på dagen simpelthen var skarpere.

Hele syv point skiller Haunstrup fra den fjerdeplads, som dagens modstander, Bording, ender på.

Efter sommerferien går turneringen i gang igen, og der er det målet, at et større boldovertag også gerne også skulle resultere i flere hits på pointtavlen.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.