Gullestrup IF Old Boys – Haunstrup IF Old Boys
Til trods for at HIF på et tidspunkt var foran med to pinde, kunne holdet takke en god fight for det ene point ude mod et ungt og stærkt Gullestrup-hold.

Himlens sluser stod vidtåbne og Syndfloden var over os, da HIF og Gullestrup stødte sammen i sidste kamp i forårsturneringen.

Gullestrup lagde ud som Bambi på tynd is og skøjtede rundt i forsvaret. Niels Haunstrup udnyttede start en blottelse bagtil til fornemt at gøre det til 1-0 til HIF. HIF sparkede bollden i mål yderligere to gange i det første kvarter, men begge mål blev annulleret for offside.

Som kampen skred frem, kom Gullestrup langt bedre med og fik udlignede efter et kiks i det grønne forsvar. Generelt overtog hjemmeholdet nu spillet, men det var alligevel The Evergreens, der igen bragte sig i front, da undertegnede tog chancen udefra feltet og sendte bolden i en blød bue over Gulle-keeperen.

Det blev også 3-1 ved Mohamed på straffespark, der blev dømt mod Gullestrup for hånd på bolden. Men så var det også slut med de grønne chancer.

De hurtige hvid-sorte spillere galopperende nu som Djengis Khans krigeriske horder op og ned af Haunstrupflankerne, og efter hjørne fik hjemmeholdet reduceret til 2-3.

Haunstrup var trængt helt i bund, og det var nu et spørgsmål om tid, før Gullestrup kunne udligne. Det gjorde de med et fornemt, knastørt diagonalt hug helt ude ved stolpen.

HIF hev efter vejret i de ståltykke regnstråler, men gennem stor fight og gode redninger på stribe af Kaj i mål blev det ene point dog hevet i land.
Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar