Haunstrup IF Old Boys – Fjelstervang IF Old Boys 2-1

Der var til tider overtænding på, da De Grønne Slagtere sendte de overvintrede smådjævle og dinosaurer fra Fjelstervang hjem med plaster på skrammer og uforrettet sag.


The Heat is on

HIF havde noget at revanchere efter den helt igennem elendige første kamp ude i Fjelstervang, hvor vi blev sendt en tur rundt i karussellen.

Tændingen manglede heller hos de røde lokalrivaler der havde fået blod på tandet efter endelig at have sejret over den grønne storebror.

Men mærkelig nok holdt udeholdet ikke fast i det gode kombinationsspil fra første møde, men haglede i stedet bolden frem mod frontfolkene.

Da HIF i især i første halvleg gik med på Antonius-legen, var det så som så med det fine spil, men hvad 1. halvleg ikke havde i jogo bonita havde den til gengæld i intensitet.

Der var tydeligvis ondt blod mellem de to hold og konstant var der eftertaklinger, hidsige  meningsudvekslinger og små hævnakter. Knap var 2. havlleg fløjtet i gang før end at Niels Haunstrup på en assist fra Flemming havde bragt HIF i front.

Desværre lod undertegnede sig dumt provokere af udeholdets evindelige obstruktions, som en generelt uransagelig dommer aldrig dømte, og så blev det i stedet et ærgerlig gult kort til HIF.

Karma kommer

Fjelstervang udnyttede overtallet til at bringe balance i regnskabet efter nogen tøven i det bagerste geled hos HIF. Men da djævlene så endelig fik armene ned fik, ja så fik de dem så sandelig også helt ned: en kæntret rødhud fægtede med arme og ben og greb så fat i undertegnedes fod, og endelig slog karma så til: gul kort til udeholdet, på tide!

Haunstrup sad i 2. halvleg godt på et noget ømskindet Fjelstervang-hold, der blev presset tilbage på egen bane. Ti minutter før tid kom så forløsningen, da Niels Haunstrup, assisteret af Mohamed, scorede en ypperlig kasse, der gjorde det til slutresultatet 2-1 til HIF.
 
God kamp fra De Grønne Slagter der med kyndig hånd skar ærkerivalerne ned til rette størrelse.


HIF er tilbage på tronen med sejren over ærkerivalerne.


Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar