Haunstrup IF – Engesvang Fremad: 3-5

Kontrasternes kamp. Det var en kamp med store udsving fra de grønnes side: momentvis rigtig godt spil, men også mange individuelle fejl, der prompte blev straffet af et effektivt og godt kombinerende Engesvangmandskab. Når spillet fejlede var der dog flot fight til sidste dommerfløjt.

I en tung dyne af sommervarme tog HIF imod gruppens suveræne førerhold, Engesvang. Haunstrup lagde ud som lyn og torden og var tæt på at bringe sig i front, men i stedet blev det gæsterne, der opsnappede og udnyttede en dårlig pasning til vores keeper af denne signatur til at bringe sig i front.

The Hulks sled sig videre i en spillemæssigt meget ligeværdig første halvleg. Desværre var det bare gæsterne, der hver gang udnyttede fejl og blottelser og således bragte sig på først 2-0 og dernæst 3-0.

2. halvleg var spillemæssig langt ringere fra de grønnes side, til gengæld blev der intenst knoklet på til trods for modgang og et uheldigt brændt straffespark begået mod en nærgående og energiladet Andreas.

Ice Man on fire og HIF tilbage i kampen

Holdets nye coach, Anders Romvig, omlagde spillesystemet fra 4-3-3 til en mere solid og klassisk 4-4-2. Det gav en større defensiv styrke, og pludselig kom HIF også på måltavlen med den for tiden ustoppelige Rasmus ’Ice Man’ der først reducerede til 1-3 og siden scorede til 2-4.

Engesvang kom om bag vores kanter og scorede til 5-2, inden Andreas afsluttede et fornemt opbygget angreb fra Haunstrup med en scoring til 3-5.

Engesvangspillerne var temmelig rystede i denne periode og gjorde, hvad de kunne for at trække tiden og forhale afviklingen af spillet. Desværre var der ikke mere tid på dommerens ur, og gæsterne holdt føringen kampen ud.

Hulk-karakteren

Der er mange gode momenter HIF kan tage med fra kampen mod en stærk modstander:

Forbilledlig fight, offervilje og momentvis gode kombinationer.

Færre personlige fejl, mere sammenhængende pres, tættere opdækning på kanterne, bedre kommunikation i hele kampen og længere perioder med hurtigt-kombinerende spil, er nok nogle af de områder, hvor The Hulks kunne arbejde på at blive bedre.

At alle mand bliver ved med at kæmpe til trods for modgang og uheld og bogstaveligt talt slider sig tilbage i kampen, siger noget om holdets stærke vilje og fighterkarakter.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.