Haunstrup IF Old Boys – Sunds IF Old Boys: 2-1Med to gyldne afslutninger fra Gulddreng aka Rasmus Goldenbeck vendte The Evergreens et truende nederlag til sejr.

Hot, hot hot

Det var mere lummert end i djævelens forgemakker, da kampen blev fløjtet i gang. Og måske har sved i øjnene, feberhallucinationer eller simpelthen frygt for de røde smådjævle fra Sunds skylden for den ringe første halvleg, hvor de grønne spillere bogstavelig talt væltede omkring ikke ulig Boris Jeltsin til en sen afterparty.

Sunds havde chancer på samlebånd, mens Haunstrup gav den som glade amatører i en falden på hale komedie.

Et par chancer blev det dog også til i 1. halvleg, men uden tidligere tiders effektivitet. Derfor var det Sunds, der efter en misforståelse i de grønnes bagerste geledder, ledt kunne bringe sig i front.

Vejen tilbage

Langsomt, ganske langsomt kravlede HIF ind i kampen igen og påbegyndte noget, der kunne give svage mindelser om et pres. Sæsonens målræv i guldkæder, Rasmus Goldenbech, modtog pludselig en frispilning foran mål, og cold as ice sendte han kuglen i nettet forbi den sprællende torsk i målet.

2. halvleg var helt på HIF’s betingelser, men skarpheden manglede.

Den prustende bosniske bjørn Igorevich, vågnede for en kort stund op fra sit hi og flugtede flot med venstre skovlen på mål, men bolden gik snert over.

Der var flere chancer, men igen måtte The Iceman Goldenbech på banen, for at stikket kunne tages hjem. Med en velplaceret bold udenfor målmandens rækkevide gjorde han det til slutresultatet 2-1 til hjemmeholdet.

Hovedløst

Mod slutningen var der en uheldig episode med den fortabte søn, Charles, der var tilbage mellem stængerne, da en Sundsspiller med foden ramte vores keeper i hovedet. Hovedet dinglede frem og tilbage, nogle nervepirrende sekunder, men til slut og til alt held valgte hovedet dog klogeligt at forblive på sin ejermands hals.

En hårdt tilkæmpet, men derfor også desto sødere sejr til de gamle, grønne drenge.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar