Haunstrup IF – Bording IF 2-2


HIF havde i store perioder godt tag i rækkens nummer tre, men alligevel måtte de grønne nøjes med ét point efter de 90 minutter.

Solen skinnede på en dejlig forårssøndag da de blå smølfer fra Bording gæstede Haunstrup Stadion. HIF havde brug for en oprejsning efter 6-1 snitteren mod Sunds serie 4/serie 3, eller hvad de nu kalder det. 

Men til dagens kamp var der dog stort mandefald på grund af et ordentligt vognlæs skader samt konfi-fester.

Lige kamp

Så et splinternyt forsvar skulle stå sin prøve mod blåmændene fra Lille-ikast.

HIF lagde friskt ud og kom snart til et par gode chancer på hurtige omstillinger, men som flere gange før i sæsonen var det alligevel udeholdet, der ufortjent bragte sig i front.

Den drejning brød den grønne ’Gulddreng’ sig imidlertid ikke om, så manden på spidsen udlignede kort efter, efter først ganske køligt at have rundet Bording-keeperen.

Balance i regnskabet. Og de to hold skiftede til at være i førersædet, men som kampen trak ud overtog Bording dog stadigt mere af spillet, men HIF levede på omstillinger.

Svag boldomgang, men god fightervilje

Igen i dag kneb det noget for de grønne med at spille bolden rundt. Alt for mange bolde blev losset afsted ud i det blå og et etableret spil op af banen kom ikke rigtig i gang. Flere gang løb spillerne ind i blindgyder, som kunne være undgået med en hurtigere boldomgang.

Til gengæld fejlede kampgejsten ikke og der blev givet og taget i en kamp mellem to meget lige modstandere. Efter først en stor chance til William fulgte Michael op på returen og bankede hjemmeholdet foran. Det holdt en 20 minutters tid inden Bording efter en halvsløj clearing kunne udligne til resultatet 2-2.

En godkendt indsat for de grønnes side, mens Bording, der har ambitioner om at rykke op, lod os vide at de til det næste møde i Bording ville medbringe deres serie 4 topscorer. FIFA-toppen ville have klappet i deres korrupte hænder, hvis bare ikke taskerne med bestikkelsespenge havde været så tunge.

Men skal HIF kunne stille et hold til næste weekends kamp mod FodboldholdetHerning, er lugtesalt, saltvandsindsprøjtning og krabask nok uundgåelige redskaber til at få bragt bare nogle af de mange skaderamte til at rejse sig af sygelejet og kravle i den grønne dragt. 


Holdopstilling Haunstrup IF mod Bording IF.

Del på Google Plus

Om Haunstrup IF

Haunstrup IF er en hyggelig fodboldklub og håndboldklub, hvor der er plads til alle. I Haunstrup IF lægger vi vægt på det sociale og et godt kammeratskab, men når fløjten lyder giver alle deres bedste. Så har du lyst til at spille fodbold eller håndbold i en fodboldklub og håndboldklub nær Herning og samtidig blive en del af et stærkt sammenhold, så kom forbi midtjyllands hyggeligste sportsklub med senior herre-fodbold og senior herre-håndbold. Velkommen til Haunstrup IF.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Send en kommentar